U narednim danima OVE ZODIJAKE ocekuju srecne promene, ali ce jedan biti tuzniji nego ikada!

U narednim danima OVE ZODIJAKE ocekuju srecne promene, ali ce jedan biti tuzniji nego ikada!

22. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vasa  sreca ce da stane uz ove dane koji su pred vama.Mada ce ovi dani biti lepi, vase srce nece biti ispunjeno. Mozda je vreme  da se zapitate zasto i sta je ono sto vam smeta da se osetite potpuno srecno?

 

BIK

Nije vam nista po meri i po zelji, ali niste nista ni doprineli. Umesto da se osetite poletnim, nesto vas sputava na nove korake. Vreme je da se okrenete u boljem smeru, jer ovaj vas upozorava da ste u corsokaku. Krenite odmah!

 

BLIZANCI

Vasa  nada da ste  uspeli u bilo cemu, samo ce vas vratiti nazad.Na zalost, oseticete neku cudnu tugu jer cete shvatiti da vam ne ide.Dok drugi oko vas grabe srecu, vasu kao da je neko  davno ukrao.

 

RAK

Bicete  tuzniji nego ikada do sada, i onoliko koliko niste bili odavno.Sve ce vas dotaci i vreme je da budete spremni da se suocite sa svim.Ako vas je i dotakla u dusu jedna odredjena osoba, nemojte joj zameriti u toj meri da ste nesrecni.

 

LAV

Ne znate sta cete i kako dalje, a hteli biste da se okrenete napred.Kako ste sada u losoj poziciji, vi ne znate sta da cinite. U vezi sa jednom osobom, vi ste u totalnom haosu.Niti ste slobodni, niti ste u vezi, pa ne znate sta da mislite!

 

DEVICA

Budite spremni da pokazete sta zelite i nemojte oklevati.Vase srce vas vodi ka jednom cilju,ali ste postali plasljivi. Bas tamo gde ste bili sigurni uvek, sada ste postali nesigurni. Vreme je da budete odlucniji.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2