U narednim danima OVE ZODIJAKE ocekuju srecne promene, ali ce jedan biti tuzniji nego ikada!

U narednim danima OVE ZODIJAKE ocekuju srecne promene, ali ce jedan biti tuzniji nego ikada!

22. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Mozda je pravo vreme za vasu srecu i secaj ljubavi sto vas vodi. Ostavite se   tudjih misljenja, i nekih naloga sto vam drugi dobacuju. Pokazite ad ne marite zabilosta sa strane,i ad vasu srecu nista ne moze da pokvari.

 

SKORPIJA

Osecate veliki haos i ne znate sta cinite, niti kako da se postavite.Osim sto cete mnogo raditi, ni posao vam vise nece pruzati zadovoljstvo.Sve je islo polako, lepo i kako treba, ali stvari se naglo menjaju. Razmislite i zasto!

 

STRELAC

Mozda ce da vam konacno krene  i za vas ce to biti srecne promene.Vreme je da budete spremni  da se  zaljubite i da ne krijete osecanja.Od vas se ceka da budete odlucnii da se zna sta vam je ciniti.Nemojte kriti svoju srecu, uzivajte dok traje.

 

JARAC

Trebate biti  spremni na sve sto vas vodi napred. Jedna osoba ce zeleti da se udruzi sa vama i da vam da pravi drustvo. Mozda cete se moci  izjasniti po pitanju te osobe.Pravi vam drustvo  i  u momentu cete shvatiti da joj se svidjate i zato zeli vasu blizinu.

 

VODOLIJA

Obuzima vas bes pa ne znate kako da ga savladate.Necete isterati svoj hir i nesto nece biti po vasem. Gledajte sta cinite, jer cete od male greske uciniti jos vecu. Iskalicete se na jednu neznu osobu koja to nicim, i nikada nije zasluzila.

 

RIBE

Niste svesni  sta se zbiva, ali je vreme za promene.Najbolje je da vasi prioriteti udju u vase promene, pa ce one biti srecne.Od vas se ceka da budete spremni i  da pocnete da sledite svoje srce.  Tako ce se desiti srecne promene na emotivnom planu.

Stranice: 1 2