Imamo POSEBNE VESTI za Jarceve, a Skorpije neka BUDU SPREMNE na SVE!

Imamo POSEBNE VESTI za Jarceve, a Skorpije neka BUDU SPREMNE na SVE!

23. travnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Ljubavna sreca vam nece biti mnogo naklonjena jer sa voljenom osobom dolazi do nesuglasica koje ce vam tesko pasti. Pred vama su dani koji ce vam donijeti probleme kakvim se ni sami niste mogli nadati.

 

SKORPIJA

Ljubavna sreca ce vam biti naklonjena ali vi to necete znati da prepoznate. Neko je ludo zaljubljen u vas sto ce za vas biti neocekivano, i vi to necete shvatiti ozbiljno. Kakvu gresku pravite tek ce vam poslije nekog perioda biti jasno.

 

STRIJELAC

Pred vama su desavanja na polju ljubavi koja ce vam samo dobro donijeti. Sa voljenom osobom vi cete samo za srecu znati, ali za tu srecu vi ste se iskreno borili. Sreca na polju ljubavi prati svaki vas korak.

 

JARAC

U narednim danima vi cete biti sretni jer osoba do koje vam je mnogo stalo napokon ce da vam prizna svoje iskrene emocije. Bicete iznenadjeni, ali mnogo sretni jer ljubavna sreca ce napokon da vas pogleda. Vrijeme je za novu ljubavnu epozodu u vasem zivotu.

 

VODOLIJA

Bicete samo sretni u danima koji su pred vama jer sreca u ljubavi ce vas pratiti u stopu. Sa voljenom osobom provodite samo sretne dane koji ce vam znaciti mnogo.

 

RIBA

Sreca na polju ljubavi vas prati jer vi cete sa vojenom osobom ostvariti sve sto ste u zadnje vrijeme imali u planu. U naredna tri dana vi za probleme necete znati kada su emocije u pitanju. Sreca vam je naklonjena kao rijetko do sada.

Stranice: 1 2