PETAK ce biti PREDIVAN za Lava, Strelca, i Ribe, a evo zasto ce oni biti PRESRECNI!

PETAK ce biti PREDIVAN za Lava, Strelca, i Ribe, a evo zasto ce oni biti PRESRECNI!

27. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Ne znate sta vas ceka i sta je ono sto vas  vodi boljim koracima.Vreme je da se okrenete  boljim stvarima i vreme je da budete odlucni.Ovaj dan moze biti vas.Zato ucinite sve da bude  i da ga usmerite onako kako vama odgovara.

 

BIK

Vasa odluka mora biti konacna i velika. Odlucite se na odredjene korake i pokusajte da se radujete. Sve ce da zavisi od vaseg plana i vasih koraka. Dalje ovako ne mozete, zato danas krenite napred u susret nekome.

 

BLIZANCI

Ljubav koja vas ceka sa jednim lavom bice jako lepa. Od vas se ceka da mu se priklonite i poklonite.Zaljubljeni ste i rado cete se odluciti da ucinite sve da ga i osvojite u potpunosti.I sami sebe cete iznenaditi.

 

RAK

Osecate da vas namerno nervira jedna skorpija. I ne samo u zadnje vreme, no ce to ciniti i danas.Mozda danas ne mognete vise da se suzdrzavate,pa cete joj se suprostaviti.Odavno trpite njene nebuloze.

 

LAV

Bice ovo predivan dan za vas i za vase zaljubljeno srce. Jedan lepi blizanac  ce vas iznenaditi svojom ogromnom paznjom. Vreme je da budete voljeni i da se vase srce  konacno nagradi ljubavlju kakvu i zasluzujete.

 

DEVICA

Ne znate da vas neko posmatra i da zeli vase   drustvo.Okrenite se malo oko sebe i osmotrite kako biste videli ko je to.Zasto da  ne prihvatite ljubav i paznju osobe koja vam je zeli dati? Razmislite samo da li zelite  biti srecni?

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2