SUDBINSKE SVECE: Ona koja te NAJVISE PRIVLACI je PRICA TVOG  ZIVOTA, a jedna KRIJE TAJNU o tome kako ces ZIVETI!

SUDBINSKE SVECE: Ona koja te NAJVISE PRIVLACI je PRICA TVOG ZIVOTA, a jedna KRIJE TAJNU o tome kako ces ZIVETI!

27. travnja 2023. 0 By Maja

SVIJECA BROJ  3

Tebe zivot nikada nije mazio. Osoba si koja je uvijek morala da e izbori za svoju srecu, jer mnogo toga ti je krenulo bas onako kako to nisi zelio.

Ipak nikad nisi prestao da vjerujes u svoje snove koji nisu preveliki, jer uvijek si bio veoma skromno bice.

Iza tebe su desavanja koja ti nisu lako pala , ali uvijek si bio spreman da se izboris za sebe. Nikad ti nije bilo sudjeno da koracas laksim putem, ali tvoj put ce ipak biti prrotkan srecom. Tebi je sudjeno da imas srece u zivotu , mada ce ta sreca do tebe dolaziti sporijim koracima.

 

SVIJECA BROJ 4

Velika desavanja su iza tebe koja su od tebe napravila osobu koja si danas. Jaka si i ponosna osoba koja  zeli da se izbori za svoju srecu. Nije uvijek sve islo onako kako si zamisljao, ali sreca ce tebe na tvom putu ipak pogledati.

Svijeca koju si izabrao sluti sreci koja ce doci sasvim neocekivano u tvoj zivot.

Novac ti je uvijek pravio velike probleme, ali upravo velika novcana sreca ce tebe pogledati. Pred tobom su desavanja koja ce cijeli tvoj zivot iz korijena promjeniti. Velika desavanja tebe ocekuju, jer tebi je uspjeh sudjen koji ce tvoj zivot okrenuti u jednom boljem pravcu. Pred tobom su promjene koje ce  ti mnogo znaciti, jer mnogo toga ces i postici. Sudbina zeli da ti budes sretan, i sreca ce tebe stici kada se najmanje budes nadao. Veliki si sretnik.

Stranice: 1 2