BRACNI HOROSKOP: Kom zodijaku je sudjena JEDNA LJUBAV,a ko ce se vise puta VENCAVATI i RAZVODITI!

BRACNI HOROSKOP: Kom zodijaku je sudjena JEDNA LJUBAV,a ko ce se vise puta VENCAVATI i RAZVODITI!

1. svibnja 2023. 0 By Lala

Svaki znak je poseban na svoj način i svaki ima svog odabranog partnera u drugom znaku…Kada se stvari postave na svoje mjesto, svaki znak može da bude savršen za nekoga…

Ali, sada da pogledamo generalno sve znakove..

 

OVAN

 

\

 

Ovaj je znak koji voli da dominira u svemu pa i u braku. On za partnera traži nekoga ko će biti njegova suprotnost, miran i spreman na kompromis. Neko od koga će Ovan da nauči biti manje temperamentan a više spreman za dogovor. Međutim , kada se zaljube postaju pravi mali anđeli.

 

 

BIK

 

Bikovi su po prirodi takođe nemirni i tvrdoglavi. Žele da sve bude uvijek po njihovom ali takođe umiju i da popuste kada znaju da nisu bašu potpunosti u pravu. Treba im se predočiti pravo stanje stvari na jedan fin i diplomatski način. Samo tako ćete dobiti onu dobru i razumnu stranu bika.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

 

 

 

Mnogi smatraju Blizance za nepodnošljive i nesnošljive jer ih vide kao dvolične i manipulativne. Stvari su u braku drugačije. Blizanac teško bira partnera za cijeli život ali uglavnom ih bira među inteligentnim osobama spremnim uvijek za neku novu avanturu. Kada su u braku zaljubljeni postaju nježni i nevjerovatno iskreni i odani.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2 3