U narednih sedam dana slede neverovatne ljubavne promene, ova tri znaka ce moci da shvate koliko su ludo voljena!

U narednih sedam dana slede neverovatne ljubavne promene, ova tri znaka ce moci da shvate koliko su ludo voljena!

2. svibnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Ljubavni problemi vas ocekuju ali nista sto sa voljenom osobom necete uspjeti rijesiti. Manje nesuglasice su pred vama koje ce vam tesko pasti ali na kraju cete ipak samo za veliku srecu znati. Slobodne vage zele pomirenje sa bivsom ljubavi.

 

SKORPIJA

U danima koji su pred vama vas ne ocekuju velike promjene ali vi cete ipak biti zadovoljni. Trenutno se sve odvija onako kako ste zeljeli i za promjene ne zelite da cujete.  Napokon vam je sreca naklonjena kada su emocije u pitanju.

 

STRIJELAC

U danima koji su pred vama vi cete sa voljenom osobom provesti samo dane velike srece. Pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti jer napokon cete uspjeti da rijesite problemekoji vas vec duze vrijeme prate.

 

JARAC

Vas ocekuju desavanja kojima ste se nadali jer jedna osoba do koje vam je mnogo stalo napokon ce vam priznati svoje iskrene emocije. Pred vama je ljubavna sreca koju ste iskreno zasluzili jer niste zeljeli da  prestanete da se nadate istoj.

 

VODOLIJA

Voljena osoba pravi jedan potez koji ce vam dokazati koliko ste voljeni. Ne sumnjajte u ljubav svog partnera kao u proslosti jer vi pored sebe imate osobu koja bi za vas ucinila sve. Uzivajte u svojoj sreci jer nemate razloga za bilo kakve sumnje.

 

RIBA

Vama je ljubavna sreca naklonjena jer sa voljenom osobom provodite dane velike srece. Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose jer sreca ce biti vasa vjerna pratilja. Slobodne ribe ce upoznati osobu koja ce se u buducnosti ispostaviti kao vasa velika ljubav.

Stranice: 1 2