Saznajte sta vam TIBETANSKI HOROSKOP predvidja do kraja MAJA!

Saznajte sta vam TIBETANSKI HOROSKOP predvidja do kraja MAJA!

6. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Ovaj  horoskop vam donosi do kraja maja  velike obaveze. Radicete, ne mnogo, nego cak i previse za jednog coveka.Ne radite zbog sebe, vec ste preumorni. Radite zbog partnera, kojem ste nesto obecali.Ne stedite se, samo da obecanje i ispunite.

 

BIK

Ovaj tibetanski horoskop radi na vasim velikim promenama.I ne sa,o na njima, nego i na vasim nekim odlukama. Pocinjete da se menjate i pravite vec neke osnovne korake. Imate vec plan i kako i zsto, ali ga za sada drzite u tajnosti.

 

BLIZANCI

Ovaj horoskop vas upozorava da ste jako popustili sa nervima i da morate da ojacate. Prosli stemnogo situacije da biste poklekli sada. Pustite vreme da tece  i da se samo postara za neke stvari. Sve ce se sloziti, i doci na svoje mesto!

 

RAK

Gledajuci po horoskopu sa Tibeta, vama ce se resiti neke stvari. Bice to nesto jako vazno, za vase buduce dane.Mozda oni bas u mnogome zavise od toga, pa se zato radujte.Za sada vam je to i najvaznije, a tako cete resiti  ono kljucno.

 

LAV

Ovaj tibetanski horoskop vas vodi dalje u zivot. Vec ste se sredili i konacno ste prihvatili stvari onakvim kakve jesu. Vreme je za nove stvari i nova  desavanja, pa cak i nova lica. Upoznacete nekoga vaznoga.Pred vama su velika ocekivanja.

 

DEVICA

Horoskop starog Tibeta vas upozorava da se morate smiriti. Predvidja vam neke situacije u kojima cete biti jako uznemireni i nervozni. Da biste sve to sredili kako treba,  i resili ono sto vas muci, ne smete se zivcirati. Tako cete stetiti sebi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2