Izaberi  NAJLJEPSU PTICU i saznaj kakve vijesti ti donosi! Jedna je znak VELIKOG BOLA!

Izaberi NAJLJEPSU PTICU i saznaj kakve vijesti ti donosi! Jedna je znak VELIKOG BOLA!

7. svibnja 2023. 0 By Maja

PTICA BROJ 2

Zaista se trudite da postignete sve sto zelite  u zivotu, ali ptica koju ste izabrali otkriva da cete uskoro sa velikom tugom da se suocite. Naime pred vama su desavanja na polju ljubavi koja ce vam donijeti promjene koje vam se nikako nece dopasti.

Vi cete na poslovnom polju uspjeti da postignete veliku srecu, ali na polju ljubavi dolazi do raskida koji ce vam jako tesko pasti. Ptica koju ste izabrali donosi vam vijesti koje vam se nece dopasti, ali vi cete nastojati da se posteno suocite sa svim desavanjima.

 

PTICA BROJ 3

U vasem zivotu nije uvijek sve onako kako zelite, ali vi se uvijek samo sreci nadate. Nastojite da ostvarite svoje snove koji vama  znace mnogo. Vi nemate mnogo zelja, ali imate jednu koju zelite da sebi ostvarite. Vi ste se u zivotu uvijek posteno borili za ono sto zelite, ali postoji jedna zelja koju do sada niste sebi mogli da ostvarite. Ptica koju ste izabrali otkriva da ce se uskoro vasa najveca zelja ostvariti.

Pred vama su predivne promjene koje ce vam znaciti mnogo.

Sve ce da vam krene na bolje jer vi cete ono sto najvise zelite uspjeti ostvariti. Ocekuju vas predivna desavanja koja ce vam znaciti mnogo i koja ce vam samo dobro u zivotu donijeti. Vi ste zasluzili da budete sretni jer nikad niste odustajali od svojih snova i svojih planova. Vama ce se ostvariti vasa najveca zelja koja ce vam u zivotu samo dobro donijeti. Vi cete biti sretni kao nikad do sada jer uskoro se sve u vasem zivotu mijenja samo na bolje.

Stranice: 1 2