NOVA SEDMICA, NOVA SANSA ZA SRECU…Evo kome ce PONEDELJAK doneti PRAVU LJUBAV…

NOVA SEDMICA, NOVA SANSA ZA SRECU…Evo kome ce PONEDELJAK doneti PRAVU LJUBAV…

7. svibnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Pred vama je dan u kojem ce doci do nesuglasica sa voljenom osobom. Pred vama su desavanja koja vam nece srecu u ljubavi donijeti jer mnogo toga se mijenja tokom ovog ponedeljka. Pred vama je dan koji ce vam jako tesko pasti.

 

SKORPIJA

U toku dana vas ocekuju promjene na polju emocija koje vam se i nece mnogo dopasti. Pred vama su desavanja koja donose promjene na polju ljubavi jer vi cete saznati istinu koja ce vam slomiti srce. Sve se mijenja kada je ljubav u pitanju.

 

STRIJELAC

Vi cete do kraja dana samo sretni biti jer pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose. Za probleme necete znati jer pre vama je sreca kakvoj ste se i nadali. Sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli.

 

JARAC

Vi cete biti sretni i zadovoljni jer sa voljenom osobom vi cete do kraja dana postici mnogo. Sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli i kako ste se nadali da ce biti. Velika ljubavna sreca je na vasoj strani koja ce vam znaciti mnogo.

 

VODOLIJA

Voljena osoba ce da vas odusevi jer pred vama je sreca koja ce vam znaciti sve. Vi cete shvatiti koliko ste voljeni jer za probleme na polju ljubavi vi necete znati. Predivan ponedeljak je pred vama u kojem cete iskreno uzivati.

 

RIBA

Sa voljenom osobom provodite jedan predivan dan koji ce vam samo veliku srecu donijeti. Pred vama je sreca koju ste iskreno zasluzili jer ste vjerovali u sebe i voljenu osobu.

Stranice: 1 2