Ovi znaci su patili i sada ih karma nagradjuje!

Ovi znaci su patili i sada ih karma nagradjuje!

7. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Idete polako dan za danom i bez mnogo zurbe. Ne brojite propustene prilike ali tacno odmeravate one koje vam se ukazuju. Mozda ce se i vama jedna ukazati i postacete neko ko ce ovladati situacijom.Ide vam u prilog.

 

BIK

Niste svesni  propustenog i vreme je da se okrenete svojim koracima.Gledajte da sada pocnete da  merite sve ono sto vas zanima i da ne dangubte. Nikad nije kasno da vam se dese bolje  situacije,ali cete moci da  iskoristite bas sve  sto je do vas.

 

BLIZANCI

Zivot je samo jedan, a da prolazi brzo, tek ste sada toga i svesni. Zato cete sada gledati da iskoristite sve raspolozive sanse da  sada budete srecniji. Srecni nikad niste bili, patili ste mnogo, ali ne znaci da cete i dalje. Karma ce vas nagraditi srecom.

 

RAK

Vas cilj je da budete spremni i da se zna sta vamje ciniti.Vreme je da otvorite svoje srce ka jednoj  vagi i da joj pokazete da ste zaljubljeni.Nemojte to vise da krijete, jer kod vas je sreca u najavi!

 

LAV

Ne znate kako da se okrenete napred i sta da kazete partneru Vasa je veza dosta losa i vreme je da budete neko ko ce je popraviti.Nemate mnogo opcija, ili da je popravite, ili da pustite da brod tone i potone.

 

DEVICA

Mnogo se trudite da odusevite mnoge, kao da ste jedino vi posebni. Pazite da ne bude da ste hvalisavi i da sami sebi dizete cenu. Od vas se ceka da postanete neko poseban i da se radujete novim danima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2