Leto ce ovim znacima doneti sve sto su IKADA ZELELI!

Leto ce ovim znacima doneti sve sto su IKADA ZELELI!

8. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vec ste verni partneru, mada niste sigurni da li  je i on vama veran. To cete uskoro imati sansu da se uverite  i da vas vase srce  vodi i dalje. Od dokaza njegove vernosti i ljubavi, zavisice sve dalje. I planovi ,i buduci dani.

 

BIK

Vreme jer da i vama leto donese lepe stvari. Do sada su vam mnoga prohujala, tako da niste ni znali za njih. Ovo ce vam biti jako posebno, jer ce to biti vase leto ljubavi. Jedna osoba ce ga ispuniti svojim prisustvom.

 

BLIZANCI

Niste ni vi izuzetak, medju milionima  drugih ljudi. Skoro svi da zele isto, novac  i ljubav, pa ce se i vase zelje bazirati na slicnome.Zelecete da se priblizite jednom devici, i to cete ciniti svim silama.Na vama je samo da se trudite, sve ce biti kako i zelite.

 

RAK

Od vas se ceka da pokazete da ste voljni da ucestvujete u svemu. Vreme je da pocnete da zivite zivot kojeg ste se odrekli. Razocarani ste necim i prosto samo zivotarite.Neko ce vas uskoro vratiti u zivot.

 

LAV

Jedna vaga zeli da je primetite, pa cini sve kako bi se to i desilo. Od vas se ceka da budete verni njenim pogledima. Ako budete uzvracali, bice srecna i to ce je ohrabriti da vam pridje. Bice  to vrlo  blizu, samo  nemojte odustajati.

 

DEVICA

Vase  srce kuca  za jednu osobu, a mislite da vam nije dostupna. Dolazece leto ce vas naterati da se povucete, u mnostvu novih i lepih lica.Mozda niste najlepsi medju najlepsima, ali svakako ste najboljeg srca. I to ce vas baciti u prednost da budete voljeni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2