Ovnu je SUĐENA Riba, Skorpiji Lav…Saznajte ko je vaša SRODNA DUŠA!

Ovnu je SUĐENA Riba, Skorpiji Lav…Saznajte ko je vaša SRODNA DUŠA!

8. svibnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Drage vage, sve što vi zamislite nastojite i da ostvarite.U ljubavi to nije izuzetak, Ako se vama jedbna osoba dopada, vi se ne plašite da joj to i kažete. Mnoge vaš hrabar stav uplaši, ali vi ste prosto takvi, Vi ne možete biti u vezi sa nekim ko nema svoj stav, i ko ne ume da se zauzme za sebe. Vaša srodna duša je rođena u znaku jarca. Jarac ima jak karakter, i sa njim bi vi mogli pronaći ljubav do kraja života.

 

ŠKORPIJA

Drage škoropije, vi ste jake osobe, koje uvek kažu ono što misle, bez obzira naposledice. Ipak , iza vaše hrabrosti se krije osetljivost i nežnost. Vi ćete za voljeu osobu sve učiniti , ukolko vam pruža poštovanje koje ste zaslužili. Vaša srodna duša je lav. Osoba rođena u znaku lava je u mnogim stvarima suprotna vama, ali vi imate i mnogo toga zajedničkog .Lav bi za vas sve učinio , jer on vrlo dobro ume da poštuje druge osobe.

 

STRELAC

Dragi strelci, za vas ljubav prestavlja sve što je lepo na ovom svetu. Vi ste znak koji se često zaljubi u karakter osobe. Vi partnera ne birate po izgledu, već po njegovim osobinama. Vi volite biti sa osobom koja zna šta želi, i koja se za to bori. Vaša srodna duša je rak. Rak je vrlo emotivan, ali on je i veliki borac. On se bori za ljubav kao retko koji drugi znak. Ljubav jednog raka je teško zameniti, jer on je jedinstven.

 

JARAC

Dragi jarčevi, mnogo ste temperamentni kada je ljubav u pitanju. Vi se u svakoj vezi maksimalno trudite da usrećite voljenu osobu. Ljubav je važan deo vašeg života, i vi ste uvek bili u potrazi za srodnom dušom. Vaša srodna duša je rođena u znaku ovna. Kao i vi , ovan čini sve za svoju ljubav. Savršena kombinacija, jer ova dva znaka  odlično odgovaraju zajedno.

 

VODOLIJA

Drage vodolije,  vama je ljubav vaša životna vodilja. Vi verujete u nju, pa čak i onda kad sve krene naopako. Vi ste veliki optimisti, i baš takva osoba je potrebna na vašoj strani. Neko ko će na svet da gleda sa pozitivne strane života. Takvu osobu ćete pronaći u znaku škorpije. Škorpija je vaša srodna duša. Sa škorpijom vaš svet izgleda bolje, jer ona ima stavove slične vašim. Ona je vaša srodna duša.

 

RIBA

Drage ribe, vama je u ljuavi potrebna sigurnost. Vi pored sebe uvek morate imati osobu na koju se možete osloniti. Verujete u ljubav, ali nikada ne ostavljate svoj ponos u stranu zbog osobe koju volite. Vrlo vam  je važno da osetite poštovanje od strane svog partnera. Osoba rođena u znaku strelca je savršena za vas. Strelac je vaša srodna duša.

 

Stranice: 1 2