SUZE, BOL,OCAJ, RAZOCARENJE:OVI znaci ce tokom MAJA morati da IZDRZE TESKE SITUACIJE!

SUZE, BOL,OCAJ, RAZOCARENJE:OVI znaci ce tokom MAJA morati da IZDRZE TESKE SITUACIJE!

8. svibnja 2023. 0 By Lala

LAV

 

Velike cete probleme imati na poslovnom planu i nikako necete moci  da  ih izbegnete.

Vase kolege ce vam  dokazati da su ljubomorne na vas….

Vrlo je moguce da ce vam podmetnuti “noge”  zato bi bilo dobro kada bi ste pazili sta radite  i kome odajete svoje poslovne tajne i planove.

Oni su samo ljubomorni na sve vase  uspehe i ne mogu da podnesu da imaju kraj sebe kolegu koji je prosto najbolji u svemu.

Zato cete se i razocarati    u toku ovog meseca.

Jer   ce doci do toga da vam neko namerno pokusa napraviti problem kak bi  ugrozio vase radno mesto.

Naravno da nece doci do toga i da nece  uspeti ali cete vi svakako biti razocarani cinjenicom da  ste verovali pogrenim ljudima i da zapravo nemate na koga da se oslonite

 

 

JARAC

I vi se  ubrajete u grupu znakova kojima ovaj mesec  bas i nece biti talican.Vas ocekuje razocarenje  na ljubavnom planu.

Ako ste u vezi moguce je da cete se razocarat…

Zato sto cete  biti   prevareni i sto cete shvatiti da vas je voljena osoba lagala.

Kao neko ko ne voli i ne podnosi laz tesko cete se moci   pomiriti sa tim da ste vi bili iskreni  a da je on vas lagao na svaki moguci nacin.

 

To ce biti direktan  udar na vas i na vase srce. Jer ste vec jednom doziveli ovakvu vrstu izdaje i necete moci da podnesete  pomisao da ste ponovo izabrali pogresnu osobu i tako pogresnoj dali srce.

 

Cuvajte svoje srce za pravu osobu i pokusajte  da prebolite, jer da bi doslo do istinske srece covek mora da dozivi veliko razocarenje da bi  tu srecu umeo da ceni.

 

 

 

 

 

Stranice: 1 2