Do nedelje su cak, i cuda moguca:Ovom znaku se VRACA BIVSA LJUBAV, a evo kome  SLEDI TAJNO VENCANJE!

Do nedelje su cak, i cuda moguca:Ovom znaku se VRACA BIVSA LJUBAV, a evo kome SLEDI TAJNO VENCANJE!

9. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Niste bas u formi, ali vas prijatelji teraju da budete.Ne smete da bezite u samocu i da se osamujete, zbog neceg sto je bilo skoro. Vreme je da se trgnete i da budete onaj stari.Takvog vas svi vole!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Jos uvek ste malo nesigurni i ne znate tacno sta hocete. Cas ste tuzni i bezvoljni, a i cesto neraspolozeni. Cas ste voljni da nesto pomognete i da budete od koristi. Iskoristte ove dane za sebe i budite stabilni kao nekada!

 

BLIZANCI

Mada ocekujete da se desi cudo, ipak kao da je sve samo vasa pusta nada.Zelite da se rese neke odredjene stvari, a vi nikako da ih  resite. Previse ste ocekivali od jedne osobe, i to ste u startu pogresili.  Prihvatite sta je -tu je!

 

RAK

Od vas se ceka da pokazete da ste  spremni na svaki korak. Od vas ce se nesto zahtevati, a nesto cete i sami morati.Pokazite da ste spremni da izadjete u kraj sa situacijama koje bvas bole. Ali radite po svome, ne po tudjem nahodjenju.

 

LAV

Vasaradost ce stici iznenada i bez najave i zatece vas jako umornim i tuznim. U vasem  slucaju  i cuda su moguca, a to cudo je vasa bivsa ljubav. Vraca vam se bas  kada  niste mogli ni zamisliti, a kamoli da vam se desi.

 

DEVICA

Nekoga volite a nikako da mu to i pokazete. Vasa osecanja znaju svi i vasa okolina i najblizi vasi. Samo onaj kome pripadaju tivi u neizvesnosti.Vreme je da smognete hrabrosti i da jasno stanete pred njega i kazete sta osecate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2