Izaberi NAJLJEPSU SVIJECU i saznaj kakvu PORUKU SA SOBOM DONOSI!

Izaberi NAJLJEPSU SVIJECU i saznaj kakvu PORUKU SA SOBOM DONOSI!

9. svibnja 2023. 0 By Maja

SVIJECA BROJ 2

Vi nikad niste zeljeli previse jer ste jedna skromna dusa koja je i sa sitnicama znala da bude sretna. U vasem zivotu nije sve idealno ali vi se uvijek samo dobru nadate. Koliko god problema vas pratilo vi nikad niste zeljeli da se pomirite sa losim desavanjima. Nadate se samo dobru jer prosto se neko ko uvijek  misli samo dobro.

Vi nemate mnogo zelja, ali svijeca koju ste izabrali otkriva da cete vi uskoro imati i vise nego ste se ikada mogli nadati.

Pred vama su predivne promjene koje ce vam samo dobro donijeti jer vi cete imati sve. Novcana sreca je pred vama ali i velika sreca na polju ljubavi. Sudbina ce za vasu skromnost da vas nagradi i da vam omogucit najljepsi zivot. Sreca ce biti vasa vjerna pratilja na svakom koraku jer vi uskoro ni za jedan problem necete znati.

 

SVIJECA BROJ 3

Zivot vas lomi ali vi se ne predajete. Veliki ste borac za svoju srecu, ali i za srecu svoje porodice. Koliko god vam ne islo onako kako zelite, nadate se da ce velika sreca pokucati i na vasa vrata.

Svijeca koju ste izabrali otkriva da cete vi uskoro uspjeti da se udaljite od svih losih desavanja koja su vas do sada pratila.

Vama ce u zivotu sve da krene samo na bolje jer pred vama je sreca o kakvoj niste mogli ni sanjati. Predivne promjene su pred vama koje ce i vama i vasoj porodici omoguciti da imate sve sto pozelite. Svijeca koju ste izabrali samo vam dobro donosi jer ona sa sobom nosi poruku da ce svi problemi da nestanu.

Stranice: 1 2