Nekome ce ova SREDA biti FANTASTICNA za srecu i ljubav:Sve moze da dodje na svoje!

Nekome ce ova SREDA biti FANTASTICNA za srecu i ljubav:Sve moze da dodje na svoje!

9. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da budete posveceni svom emotivnom polju. Mogli biste pokazati partneru da vam je nedostajao i to mu i obrazloziti.Od vas se ceka da budete spremni  da svoje obaveze ostavite po strani. Bar danas.

 

BIK

Nemate srece u ljubavi i jednostavno vam se ne da.Zato ste posveceni nekim drugim zivotnim poljima.Prestali ste da se nadate jednoj osobi koja vam zivot znaci. Na vase veliko iznenadjenje, sledi vam neocekivani susret.

 

BLIZANCI

Ne plasite se navale svojih osecanja, ali se plasite svojih licnih reakcija.Ne biste da odmah pokazete sta osecate, i da se tako odate pred nekim.Jedna osoba vam se svidja i vasa su osecanja su jasna. Jos malo cete je drzati u neizvesnosti.

 

RAK

Niste svesni svojih situacija i vreme je da  budete otvoreni. Nemojte da se uvek ustrucavate, no recite  sta mislite. Vasa osecanja  ce vam biti jako lepa i vreme je da ih ne gusite, no i da ih pokazete onom za koga ih gajite.

 

LAV

Ne znate sta vam je na umu, ali cete nesto smisliti.Ovaj dan ce biti fantastican za srecu i ljubav. Za vas bi to bilo cudo, ali verujte da ce se desiti sve lepo. Vreme je da sve dodje na svoje mesto i da osecate srecu ovog dana.

 

DEVICA

Mnogo ste ponositi i vreme je da  malo spustite loptu.Vas partner ceka da pokazete da cete se radovati i da cete biti bolje raspolozeni. Vas inat nece doprineti nicemu dobrom, pa gledajte da sebi cinite na korist, a ne na stetu.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2