Do kraja sedmice:Vecini znakova slede ZAPLETI i RASPLETI, ali i nove ljubavi!

Do kraja sedmice:Vecini znakova slede ZAPLETI i RASPLETI, ali i nove ljubavi!

10. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Imate brojne obaveze i ne znate hocete li ih stici. Verujte da cete morati stici jer slede neke nove situacije. Od vas se ceka da pokazete da cete se radovati, jer cete imati  snage da ih zavrsite na vreme i ponosno uzivate u tome.

 

BIK

Ovih cete dana vredno raditi a da li ce to biti voljno, znacete vi! Voljno ili ne, ipak cete pokazati da mozete biti jako vredni.Tako je kada hocete, i kad imate razloga da se ne bunite. Neko vas bodri i daje vam snagu.

 

BLIZANCI

Morate se malo okrenuti jednom biku kojeg stalno nervirate.Ni on ne zaostaje za vama, vec vam takodje uzvraca. Vreme je da se radujete i da budete svesni svojih nedostataka, a to su takticni razgovori.  Nemate takta, morate biti strpljiviji.

 

RAK

Oko vas se stralno desavaju neki zapletii vreme je da ih se klonite. Od vas se onda trazi resenje i da sami nadjete nacina da savladate sve.Vreme je da se povucete od jednog  lika koji vas ne trpi, i da ostanete uzdrzani na sve njegove komentare.

 

LAV

Rasplet vase trenutne zivotne situacije se nece  desiti. Od vas se ceka da budete spremni na neke nove sanse koje ce vam se ukazati.Idite za njima, a sve ovo ostavite po strani.Vasa ce situacija morati da shvati neke greske.

 

DEVICA

Sledi vam nova ljubav dok se vecini oko vas rusi ceo svet. Vreme je da budete spremni i da se okrenete mogucoj dolazecoj sreci. Ne dajte nikome i nicemu, da vam kvari vasu srecu.Uzivajte dok vam se pruza prilika.

Nastavakna sledecoj strani…

Stranice: 1 2