Izaberi ZECA i saznaj sta ce vam se tako brzo desiti: Sreca, tuga,uspeh?!

Izaberi ZECA i saznaj sta ce vam se tako brzo desiti: Sreca, tuga,uspeh?!

10. svibnja 2023. 0 By Lala

Slika zeca je tako primamljiva i lepa, a znamo da zec uvek simbolizuje brzinu i radost…

Sta je ono sto ce se vama desiti tako brzo, i da li ce to biti za vase srce prihvatljivo? Svakako ad smo vam ponudili tri slike zeca da izaberete jednu i saznate. Svakako da je zeko i olicenje radosti, ali kome?

Hocete li vi biti jedan od onih kojima ce radost u narednom periodu da ispunjava i srce i dane?  Ili cete biti jedan od onih kojima nije dobro i kojima se brzinom svetlosti, tuga uvlaci u srce i osvaja celo vase bice?

Ili cete biti obnajkoji ce sve podrediti svome radu i svojim uspesima koji ce se i pokazati na delu? Izaberite jednu sliku zeca i saznajte sta vas ceka!

AKO STE IZABRALI SLIKU ZECA BROJ 1

Vi koji ste izabrali sliku zeca pod rednim brojem jedan, jasno da se nesto zbiva u vasem zivotu. Vreme je za jedan novi pocetak  i vi cete se drzati takvih stvari koje biste uvrtstili pod brojem jedan.Resili ste da cete krenuti od nule i vreme  je da se  nadju i resenja.

Od vas se ocekuje da  budete spremni na neke rizike  i da pokazete  da morate  da resite svoje nove korake. Spremni ste da poduprete svojim radom one situacije od kojih ce zavisiti i vase finansijske prilike. Zato morate pokazati svoj rad i trud, ali i intelektualne  mogucnosti.

Kako budete brzo napredovali, tako ce napredovati i vas emotivni zivot jer cete se zaljubiti u momentu i vasa ljubav ce biti vezana za vase radno polje.

Ceka vas uspeh.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2