Ovaj znak ce konacno moci da kaze da je pronasao svoju srodnu dusu!

Ovaj znak ce konacno moci da kaze da je pronasao svoju srodnu dusu!

11. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Ici cete za svojim obavezama i nosicete teret nekih novih obaveza. One ce vas terati da  se snalazite i da budete istrajni. Od vas se ceka da radite, ali i nesto sto cete uskoro naci, da imate srodnu dusu. I budete ujedinjeni ljubavlju.

 

BIK

Ono sto  vam  se ponudi, to morate i da prihvatite. Necete biti u nekoj velikoj  poziciji, i necete imati izbora. Zato gledajte da se urazumite i da se okrenete novim zivotnim tempom. Vreme je da prihvatite ritam.

 

BLIZANCI

Do kraja godine ste mnogo  planirali unapred, a niste sigurni da li cete moci  da ostvarite nesto. Vec se snalazite kako znate i borite se da  budete  kao i drugi. Vas zivot vas je ucio da se snalazite  i tako cete i do kraja godine.

 

RAK

Mnogo rada i malo volje, vas ce zivot da vodi dalje. Do kraja godine zelecete da uspete poslovno i ostvarite  jedan mali plan. Osim sto zelite zadiviti svoju okolinu, zadivicete i jednu odredjenju osobu. Ona ce vam biti sve, bas kao i vi njoj sto cete postati.

 

LAV

Do kraja godine ce vas pratiti besparica , ali i kako ne bi, kada necete razmisljati. Mada cete raditi, mnogo cete i trositi. Gde god se pojavite, zelecete da ostvarite utisak zavodnika i onog ko ne oskudeva.Mozda je vreme da se saberete.

 

DEVICA

Uporno cete pricati o problemu koji  vas muci i koji  vam remeti ceo zivot. Imali ste godine da ga sredite, a niste! Cemu se zalite sada kada je proslo pola zivota?Za neke stvari ste sami krivi,  a vase srce  se mora pomiriti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2