Ovi znaci su sada u dugim vezama, ali im sledi iznenadan RASKID i SLOMLJENO SRCE!

Ovi znaci su sada u dugim vezama, ali im sledi iznenadan RASKID i SLOMLJENO SRCE!

11. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Osecate da morate napraviti velike promene u zivotu, ali ne samo na radnome polju. Moracete nesto uciniti i za sebe, i za svoje voljeno bice. Do sada je sve teklo onako da se zna da traje. Vreme je da se ojaca sto moze!Ako ne ojacate, lako ce se pokidati!

 

BIK

Bio bi red da dobro zbrojite svoje godine i pocnete da mislite o njima. Valda ce vas razmisljanje o njima, navesti da razmislite i o sebi. Propustili ste mnoge dane i vreme je da se nesto i nadoknadi.Necete moci, ali je vazno da krenete.

 

BLIZANCI

Zvezde vas upozoravaju na slomljeno srce, pa vidite sta cinite. Za sada ste u vezi, ali ona moze lako da pukne.Partner je na ivici nerava i ne zna vise na sta vasa veza lici. Na emotivnu zajednicu dva bica, ili na bice koje samo vuce teret ljubavi!?

 

RAK

Zvezde vam porucuju da je vreme da stavite tacku na nesto! Jasno da sami morate znati sta je to tako lose i do kada mislite da traje! Ulice vam snagu i samopouzdanje, da sami savladate taj tezak korak. Raskid ce biti neminovan!

 

LAV

Vasa ljubav je bila jaka, ali je ostala slaba karika! Ipak je pukla, kao od leda, na prvoj krivini u vasoj vezi.Cim su se isprecile prve  prepreke, vi ste se pokazali nedovoljno jaki i nedovoljno zaljubljeni da ih savladate skupa.

 

DEVICA

U sustini, zalite se  na svoj zivot, ljubav i partnera.Sa njim ste prosli mnogo, videli svasta i naucili sve strane zivota.I one dobre i one lose, i kada imate svasta i kada nemate nista.Sada se zalite, a znate da gresite!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2