Ovo leto ce biti posebno jednom zodijaku-sledi mu ostvarenje ljubavnih zelja, ali jedan ce biti povredjen kao nikada ranije!

Ovo leto ce biti posebno jednom zodijaku-sledi mu ostvarenje ljubavnih zelja, ali jedan ce biti povredjen kao nikada ranije!

11. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme vam leti i tece, a vi i ne primecujete da prolazi. Sve ste podredili jednoj osobi koja vas voli, i koja vam je sve. Zapostavili ste i scvoje obaveze, a to ne biste nikako smeli. Zato ocekujte opomene.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vec se jako radujete ovome danu i trenutku koji ga  donosi.Pred vama su jako lepe stvari i cas je da se ostvari jedna vasa zelja.Imacete sansu da pokazete da vam je stalo, a i do koga. Verujte da ce to biti cas  vaseg zivota, ostvarenje vase ljubavne zelje.

 

BLIZANCI

Mada niste skloni da volite odredjena godisnja doba, ovo leto ce se izdvojiti. Izdvojicete ga vi izmedju ostalih, jer slede jako lepe stvari.Desacvace vam se da ste kao nikada i srecni i raspolozeni, ai voljni za sve.

 

RAK

Od vas se ceka da podignete glas, a vi to nikako da zelite. Mislite da cete povrediti neke osobe, a ne znate da su one  povredile vas.Ako neko nema obzira prema vama, nemojte ni vi imati prema njemu. Vratite svima milo za drago!

 

LAV

Ovo leto ce za vas biti jako posebno jer sledi jedan susret. Nece to biti novi susret, vec susret sa bivsom dragom.Samo od vas dvoje zavisi da li cete se miriti, pozdraviti ili  ostati u proslosti.Razmislite, pre nego odlucite.

 

DEVICA

Vec ste ljuti na okolinu, a vase srce  vas i dalje drzi besnim. Zasto  se i sami ne smirite, i sta je to sto utice na vasu ljutnju. Jedna situacija, ili jedna nemoguca osoba? Po cemu je  ona bura koja vase srce gura u oluju?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2