CIGANSKE KARTE PRORICU:VELIKI HOROSKOP do KRAJA MESECA za SVE ZNAKOVE!

CIGANSKE KARTE PRORICU:VELIKI HOROSKOP do KRAJA MESECA za SVE ZNAKOVE!

12. svibnja 2023. 0 By Lala

STRELAC

Posao:Posvetite se svom poslu onim zarom kojim o istom i pricate,Ne smete se igati sada time kada jako dobro znate koliko vam je bilo tesko da pronadjete ovaj posao ali i da ga zadrzite.

Vreme je da mislite na svoju buducnost i da stedite novac koji cete utrositi u kupovinu nekakve vrste stambenog prostora i kako mozemo da procitamo neke kuce ili stana.

Ljubav:Za Vas slobodne Strelceve mesec koji polako ide ka svojoj sredini, donosi Vam dosta zanimljivih desavanja , pre svega za one rodjene u prvoj dekadi znaka, Oni se mogu nadati promeni statusa posle 20-tog maja, dok ostali moraju sacekati Jun.

Zauzete Strelceve moze posetiti stari partner i predloziti nastavak romanse.

Zdravlje:iako trenutno ne osecate tegobe, one ce se izraziti do kraja meseca i tada cete vec biti primorani da potrazite novi posao koji je manje stresan.

 

 

JARAC

Posao:U poslednje vreme koliko  vidimo po kartema niste zadovoljni slikom koju imate o vasem zivotu i o poslu tacnije. Niste to tako zamisljali i cinilo vam je se mnogo lakse nego sto to zaista i jeste. Ukoliko se jos samo malo potrudite, mogli biste imati i mnogo vise koristi i finansijske dobiti o posla. Samo idite po redosledu i resavajte obaveze onim redom kako i dolaze.

Ljubav:Zauzete Jarceve ceka na zalost raskid braka ili veridbe jer necete moci da ispratite partnera u njegovimzahtevima i poslovima.

Dosadilo va, je da stalno cekate njega za sve.Slobodni jarcevi bi kako vidimo mogli da se obraduju vestima da ce se osoba koja im narusava san doseliti u komsiluk.

Zdravlje:Ne unosite dovoljno vitamina. Zdravije se morate hraniti i izbegavati stres.

 

 

VODOLIJA

Posao:Vodolijama je zapisano ssledece: Ako ste u planu da menjate nesto kod Vas i da potrazite posao koji Vam odgovoara, morate se vise potruditi. Morate se odluciti na koju ce stranu ici vasa karijera jer ne mozete biti na sto strana u isto vreme.

Ljubav:Slobodnima se vraca stara ljubavu njihov zivot i za manje od pola sata pored nje promenice vam se zekje i prioriteti.

 

Zauzete Vodolije u kartama imaju jako veliki i neraskidivi spoj sa osobom koju vole.

Zdravlje:Zanemarili ste zdravlje i uporno odlazete radjenje nekih analiza koje su vam od velikog znacaja.

 

RIBE

Posao:Prvi put se desava da karte nisu htele da se do kraja otvore Ribama i da im kazu sve sto imaju ali ono sto smo uspeli da procitamo za vas jeste da cete uskoro na zalost dobiti otkaz ali ce vam to doneti ponudu za posao koja se ne odbija nikada.

 

Tako da ce otkaz u ztvari biti pozitivan za vas.

Ljubav:Zauzete Ribe ce ovom meseca osetiti sve cari roditeljstva jer jos malo i stize prinova… Dok oni slobodni imace prilika vise da za sebe odaberu osobu sa kojim ce provesti ceo zivot.

Zdravlje:Dobro cete se osecati do kraja Meseca.;

 

 

Stranice: 1 2 3