Izaberi RUZU i saznaj sta te ocekuje na polju ljubavi!

Izaberi RUZU i saznaj sta te ocekuje na polju ljubavi!

14. svibnja 2023. 0 By Maja

RUZA BROJ 1

Ljubavna sreca vam je naklonjena ali vi tu srecu kao da ne umijete da cijenite. Vi ste osoba koja je uvijek zeljela samo srecu u svom zivotu  i sad kada imate osobu koja vas voli na vasoj strani, niste zadodovoljni. To nikome ne priznajete  zelite da sacuvate ugled o vasoj savrsenoj vezi, koja prema vasem misljenju nije ni blizu savrsene veze.

Vas partner vas mnogo voli, ali vi to ne umijete da cijenite. Zelite srecu ali ocito ne sa osobom koja vas voli vise od bilo koga. Vi zelite promjene jer samo tako vi mozete biti sretni, za osjecanja osobe sa kojom ste u vezi ne marite mnogo. Do kraja mjeseca vi donosite odluku da napokon napustite partnera koji vam vise ne znaci mnogo. Okrecete ledja iskrenoj ljubavi, ali morate imati na umu da vas niko vise nece tako iskreno voljeti.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<

Imat cete veze koje nece voditi nicemu, posebno veza u koju cete se upustiti u danima  koji su pred vama nista vam dobro nece donijeti. Od momenta kada osobu koja vas voli najvise  napustite, vi vise srece u ljubavi necete imati. Proci ce vremena i vi cete se zeljeli vratiti bivsoj ljubavi, ali oprostaj ne ocekujte jer vas partner vam to nikad nece oprostiti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2