HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA DO KRAJA MAJA !

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA DO KRAJA MAJA !

15. svibnja 2023. 0 By Maja

 

Vaga (Ciganska karta – Vaga):

Harmonija i ravnoteža su ključne riječi za tebe u ovom periodu. Budi svjesna svojih potreba i potreba drugih oko sebe. Pokušaj pronaći ravnotežu između svojih obaveza i vremena za sebe. Očekuj mir i sklad u svojim odnosima i okruženju.

 

Škorpija (Ciganska karta – Zmija):

Ovaj period donosi ti dublje uvide i transformaciju. Budi hrabar i suoči se s vlastitim strahovima i ograničenjima. Očekuj da ćeš proći kroz proces regeneracije i oslobađanja od negativnih energija. Tvoja intuicija će biti snažna, pa slijedi svoje unutarnje glasove.

 

Strijelac (Ciganska karta – Strelac):

Sloboda i avantura su tvoj poziv u ovom periodu. Oslobodi se ograničenja i otvori se prema novim iskustvima. Očekuj da ćeš se osjećati inspirirano i puno energije. Budi hrabar i istraži nove horizonte. Putovanja, učenje i širenje svijesti bit će tvoj izvor radosti i ispunjenja.

 

Jarac (Ciganska karta – Planina):

Ovaj period donosi ti stabilnost i postizanje dugoročnih ciljeva. Budi strpljiv i uporan u svom radu. Očekuj da ćeš biti nagrađen za svoju predanost i disciplinu. Važno je postaviti jasne prioritete i korak po korak graditi svoj put prema uspjehu.

 

Vodolija (Ciganska karta – Zvijezda):

Ovaj period donosi ti nadu, inspiraciju i ostvarenje tvojih snova. Budi otvorena za nove ideje i vizije. Očekuj da ćeš privlačiti ljude koji će podržavati tvoje ciljeve. Vjeruj u sebe i svoje jedinstvene talente. Sada je vrijeme da ostvariš svoje najviše aspiracije i ostaviš trag u svijetu.

Ribe (Ciganska karta – Ribar):

Ovaj period donosi ti duboku povezanost s intuicijom i emotivnom suptilnošću. Budi svjesna svojih osjećaja i pusti da te oni vode. Očekuj da ćeš privući duboke emocionalne veze i duhovne iskustva. Budi otvorena za znakove i simbole koji ti se pružaju.

Stranice: 1 2