ASTRO PROGNOZA do KRAJA GODINE za STRELCA i JARCA – DOLAZI VREME za PROMENE!

ASTRO PROGNOZA do KRAJA GODINE za STRELCA i JARCA – DOLAZI VREME za PROMENE!

16. svibnja 2023. 0 By Maja

JARAC

Vi ste uvek više čininli za druge umesto za sebe. Vaše srce je prevliko , i želi svakome da pomogne ,ali vi morate da mislite i na sebe. Vi ste propustili mnoge prilike da budete uspešni. Ipak početkom leta vas očekuju  poslovne ponude, koje će vas ponovo vratiti u život. Mnogo ste bili povučeni u sebe, i mislili ste da za vas nema sreće.  Ipak ćete videti da sreća i vas prati. Poslovna ponuda koju ćete dobiti vodi vas u inostranstvo.Tamo će vas otvoriti vrata za veliki uspeh.

Svaki početak je težak i to ćete i vi osetiti, ali s vremenom ćete se uklopiti  i pronaći svoju svrhu. Taj posao ćete prihvatiti sa mnogo emocija, jer iza sebe ostavljate svoju porodicu.Ipak, imajte uvek na umu zašto ste tamo došli.

Bolji život vas očekuje bitno je samo da budete uporni.

Kada je ljubav u pitanj, vi do kraja godine nećete imati nikakvih problema sa voljenom osobom. Vaša ljubav cveta  iz dana u dan.Mnogo ste vezani jedno za drugo,dva srca ,jedna duša. Na vašoj vezi vam mnogi zavide. Jedna osoba posebno, a to je vaša bivša ljubav. Ona će do kraja godine pokušati da se vrati u vaš život, ali vi tu osobu ne želite očima da vidite. Ona  vam je nanela veliku bol i tugu , dok ste vi za nju sve činili. Varala vas je, a vi ste joj slepo verovali Kao nikome drugom. Ona se mnogo ogrešila od vas i nju će stići bol i tuga, kada vas vidi srećnim sa drugom osobom.

 

 

 

 

 

Stranice: 1 2