PROMJENE su pred ovim znacima u narednom periodu!

PROMJENE su pred ovim znacima u narednom periodu!

16. svibnja 2023. 0 By Maja

Vaga (23. rujna – 22. listopada):

Pripadnici znaka Vage, pred vama su promjene u području odnosa i partnerstva. Možda ćete se suočiti s promjenama u vašim bliskim odnosima, bilo da se radi o romantičnim vezama, poslovnim partnerstvima ili prijateljstvima.

Škorpion (23. listopada – 21. studenog):

Pripadnici znaka Škorpiona, pred vama su promjene u području financija i materijalne sigurnosti. Možda ćete se suočiti s izazovima u upravljanju svojim resursima, ali i s prilikama za stjecanje novog izvora prihoda.

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca):

Pripadnici znaka Strijelca, pred vama su promjene u području osobnog razvoja i putovanja. Možda ćete osjetiti želju za istraživanjem novih područja, bilo da se radi o putovanjima ili stjecanju novih znanja. Ovo je vrijeme za proširivanje vaših horizonta, postavljanje novih ciljeva i slobodno izražavanje svoje autentičnosti.

Jarac (22.prosinca – 19. siječnja):

Pripadnici znaka Jarca, pred vama su promjene u području karijere i profesionalnog uspjeha. Možda ćete doživjeti promjene u radnom okruženju, unapređenju ili novim poslovnim prilikama. Ovo je vrijeme za fokusiranje na svoje ciljeve, postavljanje ambicioznih planova i ulaganje napora u ostvarenje svojih profesionalnih snova.

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače):

Pripadnici znaka Vodenjaka, pred vama su promjene u području društvenih veza i povezivanja s drugima. Možda ćete se otvoriti prema novim prijateljstvima, grupnim aktivnostima ili angažmanu u zajednici.

Ribe (19. veljače – 20. ožujka):

Pripadnici znaka Riba, pred vama su promjene u području osobnog rasta i duhovnosti. Možda ćete doživjeti snažne unutarnje transformacije, spoznaje i oslobođenje od starih ograničenja. Ovo je vrijeme za povezivanje sa svojom intuicijom, dubljim razumijevanjem sebe i razvijanjem duhovne prakse.

Stranice: 1 2