Ovaj znak mora biti JAKO PAZLJIV! Lako moze da izgubi velike pare!

Ovaj znak mora biti JAKO PAZLJIV! Lako moze da izgubi velike pare!

17. svibnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Necete imati bas dovoljno za ove dane, ali se nadate pomoci prijatelja. Uvek ste solidarni sa jednom osobom, i pomazete se oduvek. Mada cete imati neplanski izdatak, bicete jako tanki sa finansijama.Ali pomoc uvek dodje kada ste u nevolji!

 

SKORPIJA

Ne zalite se sta vas vodi, ni sta vas to tera da bancite i provodite se!Vi ne zalite novac kada su u pitanju stvari koje vi volite.Tesko vam je sto vas drugi koriste i sto ne zbirate koliko dajete drugima za pomoc!

 

STRELAC

Vasa je  paznja usmerena na jedan veliki biznis i ubedjenje da mozete zaraditi. Pokazite ideje i uhvatite se sa suparnikom oko prevlasti. Neko ce oceniti vase radne navike i dace vam sansu i poverenje na zadatku.Ako ga obavite, donece vam velike pare!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<

JARAC

Naivno verujete u jednu osobu  i njene probleme sa kojima vas gusi. Mekog ste srca, pa se uvek sazalite i ne zalite sto mu stalno pozajmljujete.Ovih dana se zapitajte sta to cinite, jer ce vas preveslati. Kada da vam vrati, kada  nista ne radi, vec se samo zali?

 

VODOLIJA

Jako ste uporni u svemu i znate da budete i sa novcem, vrlo realni. I kada najmanje imate, vi znate da sacuvate bar nesto. Sto bi rekli, vi znate da se cuvate i mislite o svemu. Na vama  je da i svoje finansije drzite na razumnom nivou!

 

RIBE

Cesto zaigrate igru na srecu, i odigrate neke slucajne kombinacije brojeva. Sreca vas nekada zaprati, a nekada i omane, kao sto se desava svima. Vrlo oprezno, smesi vam se lep novac kao dobitak na koji ne racunate! Uzmite i idite kuci, mozete izgubiti ako budete grabili da dobijete jos!

Stranice: 1 2