Ono sto si PRVO vidio na slici: OTKRIVA da li imas TAJNE na DUSI za koje NIKO NE ZNA!

Ono sto si PRVO vidio na slici: OTKRIVA da li imas TAJNE na DUSI za koje NIKO NE ZNA!

18. svibnja 2023. 0 By Maja

AKO SI PRVO VIDIO RUZU:

Ti si osoba koja tacno zna sta zeli. Novac je za tebe mnogo bitan, ponekad preci od dragih ljudi i porodice. Ti mislis da se novcem moze sve kupitit, ali iskrenu ljubav i prave prijatelje sigurno nikada neces moci. Istina je da se ti za svoj novac mnogo trudis. Mnogo radis jer zelis sebi sve da obezbjedis. Ne mozes da pronadjes balans  izmedju posla i privatnog zivota. Zapravo ti ne zelis da ga pronadjes jer si sretan sa svojom situacijom. Ti nosis tajnu na dusi za koju niko ne zna. Sve sto radis, radis da bi se dokazao pred drugima. Tvoja proslost nije bila jednostavna . Ti zelis svim osobama koje nisu vjerovale u tebe da dokazes ko si. Neko ko moze sve, neko ko ima mnogo novca.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nemas mnogo prijatelja, ali ni to tebi ne smeta. Tvoji najbolji prijatelji su novci, ali ti nisi svjestan koliku gresku pravis. Tebi zivot nece donijeti nista lijepo ako tako nastavis. Istina je da ces imati mnogo novca, ali ti ces biti usamljena osoba kojoj taj novac nece nista znaciti. Tvoja tajna da se dokazujes pred drugima je nesto sto ti nista dobro nece moci donijeti. Umjesto da se zauzimas za sebe i svoje dobro, tebi je prece sta ce dugi misliti.

Nije kasno da promijenis svoj stav. Ti imas jos vremena da svoju buducnost upavis u pravom pravcu. Biti ambicionozan je nesto divno, ali biti to za sebe a ne za druge je jos ljepse. Nije kasno da neke stvari promijenis.

 

Stranice: 1 2