DRVO TVOJIH NAJVECIH ZELJA: ZAMISLI ono sto ZELIS NAJJACE i IZABERI svoj SUDBINSKI BROJ – saznaces da li  ce ti KARMA to POKLONITI!

DRVO TVOJIH NAJVECIH ZELJA: ZAMISLI ono sto ZELIS NAJJACE i IZABERI svoj SUDBINSKI BROJ – saznaces da li ce ti KARMA to POKLONITI!

20. svibnja 2023. 0 By Maja

IZABRAO SI BROJ 2

Mnogo si do sada postigao, ali ti zelis da postignes jos vise. Osoba si koja zeli u spjeh u svom zivotu, ali i neko ko  se ne obazire na misljenje drugih.

Mnogo se oslanjas na sebe, i kritike ne zelis da tolerises. Osoba si koja je do sada  mnogo postigla, ali ne sve postenim putem. Zelja koju si zamislio nece se ostvariti, jer karma je zapamtila sve. Nisu tvoj djela bila toliko losa, ali karama ima svoja pravila i nece te nagraditi.

 

IZABRAO SI BROJ 56

Ovaj broj u tvom zivotu ima veliko znacenje. Ovaj sudbonosni broj tebi je do sada donosio srecu, mada ti to mozda nisi ni primjetio. Iza tebe su desavanja koja su tu jako tesko pala , jer poslovna sreca ti  je okrenula ledja.  Tebi je potrebna novcana sreca i upravo ta sreca ce i da pokuca na tvoja vrata.

Pred tobom je jedan novcani dobitak koji ce ti omoguciti da rijesis sve svoje probleme.

Pred tobom su desavanja koja ce ti toliku srecu donijeti da ni sam u nju neces moci vjerovati.

 

IZABRAO SI BROJ 25

Ti si osoba dobre duse koja se uvijek bori za sebe, ali i za druge, Nikada nisi bio sebican i shodno tome karma ce tebe da nagradi. Pred tobom su velike promjene koje ce samo radost i srecu u tvoj zivot donijeti. Pred tobom je sreca o kakvoj nisi mogao ni sanjati.

Velike promjene stizu, jer tvoja najveca zelja ce da se ostvari. Pred tobom su desavanja koja ce samo sretna biti na svim poljima tvog zivota.

Stranice: 1 2