Evo sta ce se SVAKOM znaku desiti do KRAJA MESECA-da li su ZASLUZILI da ih KARMA NAGRADI ili KAZNI?!

Evo sta ce se SVAKOM znaku desiti do KRAJA MESECA-da li su ZASLUZILI da ih KARMA NAGRADI ili KAZNI?!

21. svibnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Vi ste zodijak koji mnogo cini za druge, ali naravno i za sebe. Vama slijede desavanja na poslovnom polju  koja ce vas mnogo usreciti.

Novcana sreca do kraja mjeseca nece izostati. Karma nema razloga da pokuca na vasa vrata.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vi cete biti sretni na poslovnom polju ali na polju ljubavi dolazi do velikih problema.  Novcani dobici vam stizu koji ce vam biti preko potrebni.

Na polju ljubavi karma dolazi po svoje. Vas partner ce saznati za neka desavanja iz proslosti i hladno vam okrenuti ledja. Karma lazi i tajne nece oprostiti i vi cete ostati ranjenog srca-

 

BLIZANCI

Mnogo ste cinili i cinite jos uvijek kako bi sreca napokon pokucala na vasa vrata. Vama do kraja mjeseca slijedi novcana sreca, ali kako dodje tako ce  i otici.

Karma dolazi po svoje jer na svom putu ka sreci niste uvijek bili iskreni.

 

RAK

U narednom periodu vama mnogo toga polazi za rukom.  Poci ce vam za rukom da ostvarite jedan veliki poslovni san i da dobijete velike novce.

Sreca u ljubavi vam je takodjer naklonjena jer karma vas nagradjuje za vasa dobra djela kojih je u zadnje vrijeme bilo i previse.

 

LAV

Sreca prati vase korake u narednom periodu , sve sto pocnete vi cete uspjesno zavrsiti.

Velika sreca vam je naklonjena na svim poljima vaseg zivota jer karma vas nagradjuje i jednim novcanim dobitkom kojeg ste iskreno zasluzili.

 

DJEVICA

Karma vama nece pokucati na vrata , jer vi mnogo toga cinite za svoju srecu, ali sve na posten nacin. Ako ste u prilici vi cete pomoci i drugima.

Pred vama su dani u kojima cete imati mnogo srece na svim poljima vaseg zivota. Novcana sreca stize, ali i velika sreca u ljubavi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2