Zvezde igraju OPASNU IGRU! Jednom znaku nece biti lako da sve izdrzi!

Zvezde igraju OPASNU IGRU! Jednom znaku nece biti lako da sve izdrzi!

22. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Osecate da vas prati losa sreca, ali mozda ste to i sami krivi. Sami ste dopustili da se okrene protiv vas jedna lepa situacija, koju niste znali iskoristiti. Njome ste propustili mnogo, a mogli ste mozda ostvariti sve.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Moracete delovati na polju emocija i pokazati sta hocete. Vase srce oseca ljubav porema jednoj vagi, ali to je nista! Naravno da ce ostati nista ako ne pokazete svoja osecanja. To sto ste vi stidljivi, ide vam samo na stetu.

 

BLIZANCI

Pokazite sta hocete i sta zelite od jedne osobe.Da li samo poznastvo, drugarstvo ili i emotivnu vezu. Neka ona bude  ono sto je na pomolu, jer osoba kojoj pokazujete osecanja, morate i da ih definisete.

 

RAK

Srce vam se steze od tuge, ali je vesto krijete.Tako ste cinili sve do sada, a sada se pitate da li cete moci da izdrzite.Kao da su se zvezde opasno zaigrale sa vasom srecom i vasim zivotom. I mada ce vam biti pretesko, pokazite da se necete predati lako!

 

LAV

Od vas je jedna vaga podigla ruke i vise je ne interesujete.Pokazite se da ste na nivou, i da cekate njen potez.Vec ste joj poslali neke signale i nije vam odgovorila. Zato ste i pomislili da  ce vas ignorisati.

 

DEVICA

Vasa ljubav ce ovih dana da bude na nivou. Imacete neke sitne zamerke ali to ce biti ono sto  je beznacajno. Vreme je da se okrenete  napred i gledate svetlo. Verujete da vas cekaju lepi trenuci, i oni ce vas i cekati.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2