SREDA ce ovom znaku biti NAJSRECNIJI DAN u celom zivotu!

SREDA ce ovom znaku biti NAJSRECNIJI DAN u celom zivotu!

23. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vasi snovi se  polako priblizavaju  vasem srcu. Resili ste da srce sledite u svemu i da idete za njime. Srecu ne mozete kupiti, ni srcu narediti da voli, ili da mu se svidja neko drugi. Ono je odredilo koga ce da voli.

 

BIK

Zelite biti uporni i istrajni u necemu i vreme je da budete spremni. Ovaj ce vas dan  voditi napred, i necete odustajati dok ne uspete. Bice ovo dan kada cete savladati svaku prepreku i osvojili onoga  koga i volite.

 

BLIZANCI

Vec ste spremni da se okrenete jednoj osobi sto vam zivot znaci.Od vas se ocekuje da budete spremni na teze korake.Cinicete sve sto bude do vas da se stisaju srasti i da vase srce  pocne da oseca da ga neko voli.

 

RAK

Bas kao sto niste voljni za rad, tako niste ni za druzenje. Osecate se umorno i iscrpljeno, i vreme je da se  okrenete novim koracima. Morate poceti da mislite na sebe, jer brinete za sve, osim za sebe. Odmorite, dajte sebi predaha.

 

LAV

Zasto se suprostavljate  otkucajima srca, kada vam govore da vole jednu  devicu?Vreme je da joj budete partner i da se okrenete ka njoj, i ne bezite vise od svoga srca.Danas je dan vaseg susreta i pokazite sta cete ka sreci i ostvarenju sna!

 

DEVICA

Bili  biste  sve jednoj osobi, koja vas posmatra i vreme je da se radujete.Pred vama je sreca sa jednom  osobom  koja vas zeli  za sebe.Bicete najsrecniji zodijak  ovoga dana  jer sledi susret koji ce da pobedi sve i da vasu ljubav stavi u prvi plan.

Nastavaknm sledecoj strani…

Stranice: 1 2