OVIM znacima ce TOKOM JUNA  nastupiti NAJBOLJI PERIOD –  OSTVARICE IM SE VELIKA ZELJA!

OVIM znacima ce TOKOM JUNA nastupiti NAJBOLJI PERIOD – OSTVARICE IM SE VELIKA ZELJA!

24. svibnja 2023. 0 By Lala

Strelac.

 

Oni koji su vec u duzoj vezi mogu od svog partnera da ocekuju ponudu za brak. Oni koji su sami krajem juna ce napokon upoznati osobu koja ce im pomutiti razum. Bice to jedno lepo leto puno avantura i ljubavi za strelca. Oni koji su u braku mogu ocekivati u junu da ce im se desavati samo lepe stvari u braku.

 

Bice tu razni iznenadjenja od strane partnera od putovanja do strastvenih noci. Samo se trebate opustiti i uzivati u ljubavi.

Posto strelac vazi za znaka koji ceo zivot strpi od necega ovaj put ostavite strepnju i uzivajte u zagrljaju voljene osobe. Prepustite se celim telom i dusom i bicete u potpunosti srecni. PUstite srce da vas barem jednom u zivotu vodi.

Sto se tice posla polovinom ljuna dobicete poslovnu ponudu koju necete moci odbiti. I nemojte jer vam se smesi lepa zarada i lep doprinos na tom poslu. I u poslu ste jako stegnuti pa bi bilo lepo da se malo opustite i malo vise verujete u samog sebe jer ako sam u sebe ne verujes kako ocekujes od drugi da ti veruju? Ili ako sam sebe ne postujes ni drugi te nece postovati.

Opusti se i videces da je mesec jun mesec tvoji promena u zivotu.

Stranice: 1 2