Najlepse VESTI za TRI  zodijaka-jednom FATALNI SUSRET,drugom PROSIDBA, trecem VESTI o POTOMSTVU!

Najlepse VESTI za TRI zodijaka-jednom FATALNI SUSRET,drugom PROSIDBA, trecem VESTI o POTOMSTVU!

25. svibnja 2023. 0 By Lala

RIBE

Moramo  da kazemo da ce ribe koje su sada u vezi u danima koji nam slede dobiti    najlepse   moguce   vesti. Dakle,vesti o potomstvu…

Mozda vam to sada deluje kao prevelika     promena i kao nesto na sta mozda cak i niste spremni ali je cinjenica  da ce vas to obradovati najvise na svetu.. Tek onda kada shvatite koliko je lepo    imati  nesto tako dragoceno kao    dete… I vi cete  shvatiti da ste zapravo zeleli i ranije da se ostvarite u ulozi roditelja.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da je vreme da se zapitate da li ste sa  pravom osobom  pre nego  dodje do toga da budete na korak od  potomstva.

Onda cete  znati da li vredi da ostajete sa tobom osobom ili ne.

Bilo kako bilo,vas  ce   vest o tome    promeniti na mnogo  nacina ali    ce to u svakom slucaju biti jedan novi pocetak u vasem zivotu.

Bas kao sto i dolikuje svakom coveku jer je     dete pocetak   novog i kraj nekog zivota  koji zapravo nije ni imao svrhu…

Moramo da kazemo da ce se voljena osoba radovati vise nego vi kada     sazna da ce vasa ljubav da se krunise na najbolji moguci nacin…

 LAV

Ako ste sada u vezi znajte da je doslo  pravo   vreme da se  sve desi   bas onako kako bi i  trebalo. Vi ste neko ko je mnogo patio. No, sada  imate kraj sebe osobu koja je spremna na sve kako bi vas usrecila … Kako bi vam na najlepsi  nacin dokazala svoju ljubav i emocije.

Necete znati ni sta  vas je snaslo, jer ce vas voljena osoba bez imalo sumnje brzo iznenaditi  sa svojim predlogom o zajednickom  zivotu..  Mozda vama sada deluje  da     ona to ne zeli…. Ali  joj je zapravo iskreno stalo, i to toliko da ne postoji  niko sa kim zeli emotivni odnos za ceo  zivot, kao sto je to slucaj sa vama..  Odluka o tome sta ce na kraju biti sa vama je  na vama…  Imajte na umu da ste iskreno voljeni i da ne postoji osoba  koja     vas voli kao sto vas  voli ona.

Dalje, moramo da kazemo da je pred vama  period tokom kojeg cete   uzivati u ljubavi…  Prosidba, pocetak   zajednickog zivota i dokaz ljubavi  na najlepsi moguci nacin. Sve je to sada pred vama.  Vi se opustite i  uzivajte.

 

Stranice: 1 2