LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA SEDMICE!Rak,Ovan i Lav ce biti SRECNI,a evo sta ceka OSTALE znakove do KRAJA SEDMICE…

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA SEDMICE!Rak,Ovan i Lav ce biti SRECNI,a evo sta ceka OSTALE znakove do KRAJA SEDMICE…

29. svibnja 2023. 0 By Lala

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Vage, ovog vikenda će biti naglasak na ljubavi i romantici. Uživajte u trenucima sa svojim partnerom, planirajte romantičneizlaske i vreme samo za vas dvoje. Ako ste slobodni, mogli biste se zaljubiti u prijatelja ili prijateljicu iz vašeg društvenog kruga.

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Škorpije, ovog vikenda će se otvoriti nove ljubavne mogućnosti za vas. Budite hrabri i prihvatite izazov. Možete upoznati nekoga na neobičnom mestu ili putem posla. Ako ste u vezi, mogli biste se suočiti s nekim izazovima, ali će vaša ljubav prevladati.

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar):

Strelčevi, očekujte uzbuđenje i avanturu u ljubavi ovog vikenda. Vreme je da probudite svoju strast i isprobate nešto novo sa svojim partnerom. Ako ste slobodni, možete upoznati nekoga putem hobija ili aktivnosti koju volite.

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):

Jarčevi, ovog vikenda fokusirajte se na emocionalnu bliskost s partnerom. Budite otvoreni i iskreni u svojim osećanjima. Ovo je dobar trenutak za jačanje veze i izgradnju poverenja. Ako ste slobodni, možete se zaljubiti u nekoga ko je blizu vaše porodice ili prijatelja.

 

 

Vodolija (20. januar – 18. februar):

Vodolije, ovaj vikend donosi vam mogućnosti za novu ljubavnu avanturu. Iskoristite svoju kreativnost i inovativnost da osvojite srce nekoga. Ako ste već u vezi, mogli biste se zabaviti zajedno i otkriti nove strane svoje veze.

 

Ribe (19. februar – 20. mart):

Ribe, ovog vikenda će vam intuicija biti jaka u ljubavi. Slušajte svoje unutarnje glasove i pratite svoje srce. Ako ste u vezi, pokažite svoju ljubav i pažnju prema partneru. Ako ste slobodni, mogli biste sresti nekoga putem duhovnih ili umetničkih aktivnosti.

Ovo su opšti horoskopski saveti za ljubav do kraja sedmice. Imajte na umu da je svako jedinstven i da individualni aspekti vašeg rođenja mogu uticati na vaš ljubavni život na različite načine. Uživajte u vikendu i otvorite srce ljubavi!

Stranice: 1 2