Naredni dani mnogim znacima nece biti laki… Cekaju ih vazne odluke koje mogu da im slome srce…

Naredni dani mnogim znacima nece biti laki… Cekaju ih vazne odluke koje mogu da im slome srce…

31. svibnja 2023. 0 By Maja

BIK

Pred vama su dani u kojima  cete posebno na poslovnom polju imati mnogo problema. Pred vama su desavanja kakva niste mogli zamisliti. Nista vam nece poci za rukom i vi cete morati da donesete neke vazne psolovne odluke koje ce vas kostati mnogo boli.

Ne ide vam ovako dalje, vi cete donijeti odluku da napustite svoje radno mjesto.Pred vama je velika tuga, jer vi ste se tako dugo nadali da ce vam krenuti na bolje.

Sreca vam nece biti naklonjena, ali vi cete potraziti nacin da sve dovedete u red. Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce, jerčako vam sigurno nece biti. U narednim danima mnogo toga cete morati da rijesite sami sa sobom i vi cete misliti o svemu.

Nece vam biti lako jer vama vas posao mnogo znaci.

Ipak  u narednim danima ostajete vez istog i vi cete morati da pronadjete put ka svojoj sreci, amda taj put nece biti lak.

 

BLIZANCI

Ljubavna sreca je vama od velikog znacaja. Vi ste osoba koja se je uvijek borila sa svojom srecom, jer ona ti prosto nije bila uvijek naklonjena. Ali sad si sretan sa osobom koja je ukrala tvoje srce. Pred tobom su velike promjene koje ce ti slomiti srce.

Ti ces saznati bolnu istinu kada je tvoja voljena osoba u pitanju. Pred tobom je tuga kakvoj se nikad nisi mogao nadati, jer  u tu ljubav si vjerovao uprkos svm problemima.

Desavanja koja  su pred tobom jako ce ti tesko pasti, jer koliko god problema bilo ti si se nadao samo dobru. Ali u danima koji su pred tobom ti ces se morati suociti sa tim da te partner nije iskreno voljeo.

Tvoje srce ce biti slomljeno i to neces znati sta da cinis.

Teski dani su pred tobom u kojima ces morati da skupis veliku snagu i da krenes dalje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2