OVI znakovi su ZASLUZILI da im KARMA do sredine mjeseca juna DONESE SRECU,a kome ce pokucati na vrata i SRUSITI MU SNOVE ?!

OVI znakovi su ZASLUZILI da im KARMA do sredine mjeseca juna DONESE SRECU,a kome ce pokucati na vrata i SRUSITI MU SNOVE ?!

2. lipnja 2023. 0 By Maja

JARAC

Vi ste zodijak koji uvijek ima svije ciljeve i koji se nikad nece odreci . Mnogo toga ste do sada postigli, ali na putu prema vasem uspjehu niste bili posteni prema nekim dragim ljudima koji su vam zeljeli samo dobro.

Ne moze se za vas reci da ste losa osoba, ali cesto pravite poteze u zivotu koji vam nikako ne idu u korist. Vi znate da povrijedite druge ljude, ali vi to ne primjetite.

Vi ste do sada mnogo ucinili za sebe, ali za one kojima je vasa pomoc bila potrebna niste mnogo cinili. Uvijek vam je bilo jako bitno da ostvarite ono sto vi zelite, za osjecanja drugih niste mnogo marili. Mada niste nista ucinili sa namjerom, karma je zapamtila sve.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Uskoro cete se morati oprostiti od jednog svog velikog sna, jer karma ce se potruditi da se taj san ne ostvari.

Niste mislili na tudja osjecanja, uskoro karma nece misliti na vasa. Pred vama je jedan tezak period jer karma rusi jedan vas veliki cilj kojeg ste tako silno zeljeli postici.

 

Stranice: 1 2