Pred nama je prvi vikend u junu, i nekome donosi ostvarenje zivotne zelje!

Pred nama je prvi vikend u junu, i nekome donosi ostvarenje zivotne zelje!

2. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Nista posebno, niti neobicno za vas, jer ste navikli na sve.Od vas se ocekuje da pokazete da ste voljni za sve, pa sta bude. Imate odgovor na sve, pa i na neke  nove  situaciije. Samo mislite pozitivno, i drzite raspolozenje na nivou!

 

BIK

Poceli ste vredno da radite, pa je red i da se odmarate.Nadjite sebi neku sredinu, jer ovako  previse radite, i ne mislite o sebi.Kod vas je na tapetu, ili -ili! Vi  kad  radite-radite, kad  odmarate, vi hocete  vreme za sebe.Sta je sa emotivnom stranom vaseg zivota?

 

BLIZANCI

Vreme je za neke sitne promene, a od vas se ocekuje da ih vi pokrenete. Pokazite da dobro znate na sta ste spremni.Ono sto je lose, moracete da popravite, a ono sto vam smeta da  eliminisite.Sto pre, to bolje!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Vasa paznja za jednu osobu popusta, ali zato  grabite radnu priliku. Imate sansu za jedno radno mesto koje vam se nudi, a zeleli ste ga odavno.Sada je prilika da  se okrenete u smeru  svojih zelja, jer ce vam se tako ispuniti vasa zivotna zelja.

 

LAV

Ocekujemo  da se pojavite  pred jednom vagom koja vas prati.Ona vam je deo radne sredine, ali vam se svidja, kao i vi njoj.Do sada joj niste nista nicim pokazali, ali cete sada. Vreme je da ucinite nesto za sebe.

 

DEVICA

Ukazace vam se prilika da budete otvoreni, ali  ne morate reci bas sve.Nesto od onoga sto imate reci jednoj osobi, ostavite i za sebe. Ne dajte da se sve iz vaseg srca izlije u momentu, neka nesto ostane za drugi put.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2