ZENE koje se RODE OVOG DATUMA u mesecu su MOCNE, NEUSTRASIVE i NIKO IM  NISTA NE MOZE!

ZENE koje se RODE OVOG DATUMA u mesecu su MOCNE, NEUSTRASIVE i NIKO IM NISTA NE MOZE!

3. lipnja 2023. 0 By Maja

19.

Žena rođena devetnaestog u mesecu je prava zavodnica. Često ni sama nije svesna koliko je privlačna za suprotni spol. Ona pleni pažnju svojom lepotom, ali ona je mnogo više od toga. Ona je veoma ambicionozna žena koja se vredno trudi da postigne bolji život. Ona je možda i malo previše vredna, jer žena rođena ovog datuma retko zna da odmori i da više misli na sebe.

21.

Žena rođena dvadeset i prvog u mesecu može sve da postigne, samo ako ona to dovoljno želi. Za nju granice ne postoje.  Ona što sebi zacrta to će i postići, jer ne ume da odustane od svog cilja. Uspešna je na svim poljima svog života. Ona je svesna da se njena upornost na kraju uvek isplati.

 

23.

Žena rođena dvadest trećeg u mesecu je vrlo samopouzdana i bez dlake na jeziku. Ona ne ume da se pretvara. Uvek će reći svoje mišljenje, jer za nju je istina glavna životna vodilja. Sa lažima kod nje nećete proći. Laži prezire i to će vam uvek reči. Ona je svoja i  ni za koga se neće promeniti. Verna je sebi i svojim  životnim principima.

 

25.

Žena rođena dvadeset petog u mesecu veruje u ljudsku dobrotu. Nju je život mnogo puta opominjao, ali ona se nikada nije promenila. Uvek je u sakoj osobi tržila nešto lepo, i to radi i dan danas. Nije joj duša pokvarena, ona je mngo nežna. Ona oseti tuđu bol i patnju. Ona je jedno emotivno biće koje ne uemda ne voli.

 

28.

Žena rođena dvadest osmog u mesecu je neko k ovoli mngo da se šali, kako na svoj tako i na tuđi račun. Ona je drušvena osoba koja svoje vreme najrađe provodi u krugu svojih prijateja. Ona je veliki prijatelj, i onjoj se svaka tajna može poveriti. NIkada nebi izdala ljude koji su joj poverili svoje tajne.

 

30.

Žena rođena tridesetog u mesecu je žena koja još uvek drži do starih vrednosti. Poštenje, iskrenost i još mnogo toga krase karakrter ove žene. Ona je moderna žena koja čvrsto stoji na zemlji. Ipak stare vrednosti su za nju nešto posebno, i ona se toga nikada neće odricatti. Ona je žena za primer.

 

 

 

 

 

 

Stranice: 1 2