GLEDANJE u SOLJU: Mala  TAJNA tvoje BUDUCNOSTI! Izaberi jednu i saznaj ISTINA IZLAZI  na VIDELO!

GLEDANJE u SOLJU: Mala TAJNA tvoje BUDUCNOSTI! Izaberi jednu i saznaj ISTINA IZLAZI na VIDELO!

5. lipnja 2023. 0 By Lala

 

 

SOLJA BROJ 2:

Vi i ne gledate u solju, ali biste zeleli da se uverite u ono sto vec znate. A sasvim ste sigurni u sebe i svoju ljubav.  Vasu je znatizelju neko probudio i vi se necete smiriti sve dok ne vidite sta ce vam reci. Spremni ste se smejati onome ko vas navraca na gledanje u solju. Ko bi znao kako vam je, kako se osecate?

Smislili ste da kazete onom ko ce vam gledati da ste nesrecni u ljubavi. Kao da zelite da vam kaze do kada ce trajati ta nesreca! Ne verujete!   Slagacete, daleko bilo da je tako!

Tajna koju ce vam reci vama je poznata. Solja vam otvara srce u celini, cisto izliveno i bez primesa sumnje, ili bilo kojih drugih znakova. Postojalo je nesto blago sto se sredilo, a sada ste uvereni u svoju ljubav.

Voljeni ste i bicete voljeni!

 

SOLJA BROJ 3:

Kod vas je bilo zamrseno i mutno.Desile su se razne promene, imali ste bure i oluje.

Bilo je svega sto je nagovestavalo skori kraj. Postojale su osnovane sumnje u varku, izdaju, prevaru, zapostavljanje.

Imali ste velike padove, bez uspona i puno nejasnoga u vezi. Niste sebi postavili cilj, niti ste otvorili osecanja jedno prema drugome. Niste bili ni sigurni u jacinu osecanja, niti da li ste u toj vezi, koja lici na sve, samo ne na vezu?

Sada se jasnije vide vasi ukrsteni putevi. Jasnije vam se naziru planovi, mada stoji da ste imali osnovane sumnje. Bilo je dosta reckanja, raskidate, mirite se, pa opet ponovo!

Vi ste iskristalisali svoju vezu. Za pocetak ste otvoreno popricali i resili da budete i dalje skupa.  Tolerancija vam je na prvom mestu. Postovanje i uvazavanje.

Vasa tajna je da je bilo lose, da losije ne moze, ali ste krili.  Ostajete zajedno, ali prepustate vremenu da odradi za vas.

Stranice: 1 2