PROŠLOST KUCA NA VRATA: Stara ljubav se vraća u život OVA tri znaka Zodijaka!

PROŠLOST KUCA NA VRATA: Stara ljubav se vraća u život OVA tri znaka Zodijaka!

6. lipnja 2023. 0 By Lala

Horoskop najavljuje da ce tri znaka Zodijaka uskoro morati da se suoce sa proslosti i da se sretnu sa bivsom ljubavi. Evo kome se u zivot vraca stara ljubav…

 

RAK

Dragi rakovi u vas zivot ce se uskoro vratiti jedna osoba koja vam je nekada mnogo znacila. Bili ste veoma zaljubljeni u ovu osobu i moguce je da ste bili kratko vrijeme u jednoj ljubavnoj vezi. Sada ce ponovo ova osoba da udje u vas zivot. Mnoge stvari su izmedju vas ostale nedorecene i karma vam sada vraca dug i salje na naplatu sve sto je ostalo. Moracete da se suocite sa ovom osobom koliko god vam to tesko bilo. Ovaj susret bice neizbjezan i bice jako emotivan.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Kroz nekih mjesec dana sve ce poceti da se desava jer ce ova osoba da vam se javi i tako cete da stupite u kontakt. Nakon toga vi cete biti nemocni da pustite to sve jer u vama jos ima emocija. Izmedju vas dvoje stvari nisu rijesene i sada je doslo vrijeme da se racuni svedu. Susret sa ovom osobom u vama ce probuditi buru emocija kojima cete tesko moci da se oduprete. Ko zna, mozda vasa ljubav ipak zasluzuje jos jednu sansu.

 

 

DEVICA

Djevice ce do kraja ove godine da se suoce sa jednom osobom s kojom su nekada bile dugo vremena u vezi. Iako ste s ovom osobom proveli dosta vremena pokazalo se da je ne poznajete dovoljno dobro. Izmedju vas su se izdesavale neke stvari koje su donijele pravu zbrku i vi ste morali da se razidjte. Ipak, emocije u vama prema njoj nisu skroz izlapile. Susret sa ovom osobom probudice ponovo u vama osjecanja koja ste uspavali.

 

Iako ste mozda ostali povrijedjeni i sami vi cete ipak dati sansu ovoj osobi da vam se priblizi. Jako je vazno da sebe stavite na prvo mjesto i da se drzite svojih zelja. Nemojte da se olako dajete da ne bi bili ponovo povrijedjeni. Neke ljubavi zasluzuju drugu sansu a neke nikada. Vi najbolje znate sta ta osoba moze da vam pruzi zato vise razmisljajte glavom nego srcem.

 

Nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2