U ovom mesecu sledi POMIRENJE BIVSIH LJUBAVI-OVI znaci se MNOGO VOLE, i NISTA NECE MOCI da ih PONOVO RAZDVOJI!

U ovom mesecu sledi POMIRENJE BIVSIH LJUBAVI-OVI znaci se MNOGO VOLE, i NISTA NECE MOCI da ih PONOVO RAZDVOJI!

6. lipnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Vi vazite za najljepseg zodijaka i shodno tome vi mozete da birate s kim cete biti u vezi. Mnogo je onih koji bi da vam poklone svoje srce, ali vase srce kuca samo za jednu osobu. Za vasu bivsu ljubav koju nikad niste prezalili.

Veliki trud ste ulozili kako bi krenuli dalje i zapoceli novi zivot. Ali u svakom tom pokusaju nedostajala vam je osoba koja je ukrala vase srce.

Velika ljubav je vladala izmedju vas i vaseg bivseg partnera, ali sudbina je nazalost vase puteve razdvojila. To ipak nikad nije znacilo da ste se vi prestali nadati da ce jednog dana ipak doci do pomirenja. U ovom mjesecu mngoo toga ce da se promjeni, jer pred vama je pomirenje sa osobom koju volite najvise na svijetu.

Vama je ljubavna sreca na kraju ipak sudjena. Poslije mnogo boli preko koje ste morali preci poslije vaseg raskida, napokon samo velika sreca kuca na vasa vrata.

Pomirenje koje je pred vama mnogo ce vam znaciti, jer napokon se u vas zivot vraca osoba  koja je samo zivjela za dan vaseg pomirenja. Mada vam to bivsa ljubav nikad nije priznala, vas rastanak je bio mnogo bolan i ni vas bivsi partner nikad nije zaboravio.

 Vama je zajednicka sreca sudjena jer ta ljubav jeste bila na velikom iskusenju, ali sreca se napokon vraca u vase zivote.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Niko sretniji od vas nece biti, jer pred vama je pomirenje sa osobom koja vam znaci sve  u zivotu. Vrijeme je za sretne promjene.

Stranice: 1 2