KARMA ima PLAN koji NIJEDAN zodijak NE MOZE da predvidi-evo kome ce se ZIVOT PROMENITI…

KARMA ima PLAN koji NIJEDAN zodijak NE MOZE da predvidi-evo kome ce se ZIVOT PROMENITI…

7. lipnja 2023. 0 By Lala

 

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Karma može doneti Vagi priliku za harmoniju i ravnotežu u odnosima. Može se desiti da Vaga pronađe partnera ili ostvari dublju povezanost s postojećim partnerom. Takođe, ova promena može doneti mir u međuljudskim odnosima i pomirenje s nekim s kim su se ranije sukobili.

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Karma može doneti Škorpiji duboke transformacije i obnovu. Može se desiti da Škorpija prođe kroz proces introspekcije i oslobađanja od negativnih obrazaca. Ovo može biti vreme kada će Škorpija procvetati i pronaći svoju pravu snagu.

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar):

Karma može doneti Strelcu putovanje ili avanturu koja će proširiti njihove horizonte. Može se desiti da Strelac ima priliku da istražuje nove kulture, ideje ili filozofije. Ovo može biti vreme kada će Strelac otkriti svoju svrhu i smisao života.

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):

Karma može doneti Jarcu napredak u karijeri i postizanje ciljeva. Može se desiti da Jarac dobije priznanje za svoj rad i postigne viši položaj ili veću odgovornost. Ovo može biti vreme kada će Jarac ostvariti dugoročne ambicije i izgraditi temelje za budući uspeh.

 

 

Vodolija (20. januar – 18. februar):

Karma može doneti Vodoliji novu grupu prijatelja ili zajednicu koja će ih podržati. Može se desiti da Vodolija pronađe srodne duše s kojima će deliti svoje ideje i vizije. Ovo može biti vreme kada će Vodolija pronaći podršku i inspiraciju za svoje projekte.

 

Ribe (19. februar – 20. mart):

Karma može doneti Ribama duboko duhovno iskustvo i unutrašnje prosvetljenje. Može se desiti da Ribe prodube svoju duhovnu praksu ili pronađu mentorstvo koje će ih voditi na putu duhovnog rasta. Ovo može biti vreme kada će Ribe otkriti svoju pravu svrhu i povezanost s univerzumom.

 

 

 

Stranice: 1 2