Saznajte koje ZNAKOVE očekuju RAZOČARENJA, a ko će STATI na LUDI KAMEN!

Saznajte koje ZNAKOVE očekuju RAZOČARENJA, a ko će STATI na LUDI KAMEN!

8. lipnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Vi ste uvek verovali u ljubav. Ali ona kao da nije verovala u vas. Trenutno ste zadovoljni sa svojom vezom, ali to bi se u mesecu septembru moglo promeniti. Vas očekuje jedno veliko razočarenje. Vaš partner će napraviti preljubu i vi će te za to saznati. Nemože se opisati rečima koliko će te biti razočarani. Vaš partner će tražiti oproštaj, samo je do vas hoćete li mu pružiti drugu šansu.

 

ŠKORPIJA

Ovaj mesec vam nije naklonjen kada je ljubav u pitanju, ali sledeći će biti . Pred vama je period u kojem će te vi biti toliko poželjni da vam niko neće moći odoleti. Vi ćete do kraja meseca decemra moći da birate koga poželite. Ali na tome neće ostati, jer vi ćete se ludo zaljubiti u jednu osobu koja će uspeti osvojiti vaše srce. Sa tom osobom će te mnogo ostvariti. Lepa vremena su pred vama.

 

STRELAC

Bez obzira kakva je trenutna vaša ljubavna situacija, ona će u narednom periodu postati samo gora. Vaš partner gubi poverenje prema vama. Dali ste mu dovoljno razloga  da bi sad takav bio. Ne tražite razgovor već se sklonite od problema. Vi ćete u periodu od početka augusta pa sve do kraja septembra biti sami. Jer vas će vaš partne rnapustiti. O n će u oktobru potražiti razgovor sa vama, zato budite oprezni. Ukolik želite spasiti vezu za koju ste se dugo borili, ostvaite svoj ponos u tranu i budite zahvalni što se osoba koja vas voli celim srcem želi vratiti u vaš život.

 

JARAC

Vaša plemenitost je nešto posebno. Vi umete da oprostite i ono što drugi sigurno nebi mogli. Ali budite oprezni jer vaše srce bi moglo biti ranjeno  u narednom periodu. Mnogo dajete od sebe kako bi udovoljili voljenoj osobi, ali ne primetite da se vaša dobrota samo koristi. Vas će pratiti ljubavna zvezda, ali vi morate da promewnite vaš stav. Morate da mislite na sebe , a ne samo na partnera, jer će te ponovo ostati ranjenog srca.

 

VODOLIJA

Vama je sreća suđena sa jednom osobom ali vi nikako da se bolje upoznate. Kao da neki crni oblak stoji iznad vas. Mnogo ste povučeni, možda je to jedan od razloga zašto se ta osoba ustručuje da vam priđe. I vi se njoj mnogo sviđate, ali jedno od vas mora napraviti prvi korak. Ukoliko uspete da se upoznate, vas očekuje ljubavna sreća kao iz bajke.

 

RIBA

Pred vama je sreća o kakvoj niste mogli ni sanjati. Mnogo toga lošeg ste prošli u ljubavi, ali sreća će pokucati na vaša vrata. Pred vama  je period u kojem ćete upoznati sreću svog života. Neće biti jednostavno na početku , jer u vašu vezu će se mešati drugi ljudi, ali vi će te uspeti da prevazićete sve probleme. Dok kraja decembra vama sledi venčanje.

 

Stranice: 1 2