LJUBAV DO KRAJA JUNA: Kome slede BOLNA RAZOCARENJA, a kome LJUBAVNI PRVI SASTANAK?!

LJUBAV DO KRAJA JUNA: Kome slede BOLNA RAZOCARENJA, a kome LJUBAVNI PRVI SASTANAK?!

9. lipnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Nema sumnje da vi tačno znate šta želite. Vaš partner je mnogo drugačiji od vas i nema mnogo samopoverenja u sebe. Ne umete da prestanete da se hvalite kako vam sve polazi za rukom. Vašem partneru je drago što ste uspešni, ali obratite malo pažnju i na njegova osećanja. Vi ste odraz onoga  kakav bi on hteo biti. Pružite mu nadu, razgovarajte. Ohrabrite ga da i on počne verovati u sebe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

ŠKORPIJA

U ovom periodu vi ćete samo za sreću znati. Vaš partner će u ovom danima sve da čini kak obi vas usrećio. U poslednje vreme vam nije bil obaš zlatno u vezi, ali vi ste se izborili za svoju ljubav i svoju sreću. Vaš partner je zahvalan što baš vas imakraj seb, jer ste vi njemu veliki oslonac u životu. Slobodne škorpije moraju da budu više samopuzdane kada je draga osoba u pitanju. Nemorate samo čutai kada ste joj blizu.

 

STRELAC

Vi ćete sa svojim partnerom samo uživati u ovom periodu. Kao da ste se zaželeli jedno drugog. Taćno je da ste oboje imali mnog obaveza, pa je vremena bilo malo za zajedničkte trenutke. Pred vama su dani u kojim ćete se osećati srećno i zadovoljno. Niko neće moći pokvariti vaše zajednike momente.

 

JARAC

Uzalud bežite od svađe i rasprave sa voljenom osobom. Vi ste mirna i nežna duša koja uvek pokušava sačuvati harmoniju u vezi. Ali vaš partner je totalno suprotno od vas. Kao da vas izaziva svojim rečima, i to će mu i poći za rukom. Možda je tako i bolje. Pa imate i vi pravo na svoje mišljenje, recite mu sve što vam je na duši, pa makar to izazvalo nesuglasice, posle će vam biti lakše. Dovoljno ste samo čutali.

 

VODOLIJA

Polako vam postaje jasno da vaš partner možda i nije prava osoba za vas. Muče vas sumnje, ali razgovore izbegavate. Povukli ste se u sebe i samo razmišljate. Na taj način nećete ništa promeniti. Morate otvoreno razgovarati sa voljenom osobom. Pokušajte pronaći zajedničko rešenje, a ako vam to ne pođe za rukom možda je vreme da se raziđete. Pa možda samo privremeno dok ne saberete svoje misli.

 

RIBA

Vaš partner je u poslednje vreme postao malo tajnovit. Vi ste već počeli da pomalo sumnjate,ali razloga za brigu zaista nemate. On vam priprema jedno veliko iznenađenje, zato se ponaša tako. Mi ne želimo da vam kvarimo vaše iznenađenje, reči čemo  samo da će vaš san uskoro postati java. Vi ćete biti srećni.

Stranice: 1 2