Saznajte KO vam DOLAZI u ZIVOT i kada je PRAVO VREME za  SUSRET sa SRODNOM DUSOM!

Saznajte KO vam DOLAZI u ZIVOT i kada je PRAVO VREME za SUSRET sa SRODNOM DUSOM!

9. lipnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Vi ste slobodni, ali to ne zelite da budete jer vama je potrebna iskrena  ljubav. Vi za ljubav zivite i mada vam ona nije samo srecu donijela, niste je se odrekli. U vas zivot dolazi jedna osoba u koju cete se ludo zaljubiti, ali to nece biti prava osoba za vas. Svoju srodnu dusu vi cete tek naredne godine sresti.

 

BIK

Vama ljubavna sreca znaci sve, ali razocarenja su vas naucila da budete oprezni sa svojim emocijama. Ipak vi cete ovog ljeta da upoznate jednu divnu osobu koja ce se ispostaviti kao vasa srodna dusa. Vrijeme  je da vam na polju ljubavi krene na bolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

U vas zivot dolazi bivsa ljubav jer ne moze da vas preboli. Ali vi necete dozvoliti da se ista osoba jos jednom poigra sa vasim emocijama. Vi cete svoju srodnu dusu sretni krajem ove godine, i samo sreca ce da vlada u vasem zivotu.

 

RAK

Vi ste veliki emotivac cije je srce cesto ostalo ranjeno. Ali pred vama je velika sreca jer vec u prvim danima ovog ljeta vi cete upoznati svoju srodnu dusu. Niko nece biti sretniji od vas. Napokon cete samo za srecu znati.

 

LAV

Ocekuju vas promjene koje ce vam se mnogo dopasti, jer vi svoju srodnu dusu vec poznajete. Ono sto trenutno smatrate samo prijateljstvom, ispostavit ce se kao velika ljubav. Ovog ljeta ce vam ta osoba sve priznati.

 

DJEVICA

Nije sa vama uvijek lako, ali vase emocije su uvijek iskrene. Slobodni ste jer ne zelite da budete sa bilo kim, vi zelite iskrenu ljubav. Vasa velika ljubav ce uci u vas zivot pocetkom ove jeseni i nista vise nece biti kao prije.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2