Druga sedmica juna ce biti SEDMICA iz SNOVA, jer OVOG znaka ceka IDEALNIH SEDAM DANA!

Druga sedmica juna ce biti SEDMICA iz SNOVA, jer OVOG znaka ceka IDEALNIH SEDAM DANA!

10. lipnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose. Pred vama su desavanja koja ce vam znaciti mnogo jer pred vama su promjene koje ce vam samo veliku srecu donijeti. Vrijeme je za promjene kojim ste se i nadali. Vi cete sa voljenom osobom samo sretni biti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Neko vam mnogo znaci ali to ne zelite  da priznate. Pred vama su desavanja u kojima cete donijeti jednu vaznu odluku jer i sami znate da za ljubav ponekad morate biti hrabri. Pred vama je velika sreca koja ce vam znaciti mnogo.

 

BLIZANCI

Nekome je mnogo stalo do vas, ali vi i dalje kao da zivite u proslosti. Pred vama je jedan susret koji ce vas oduseviti ali jos uvijek patite za bivsom ljubavi, a ta ljubav vam stoji na putu ka velikoj sreci.

 

RAK

Ocekuju vas promjene koje ce vam samo dobro donijeti jer pred vama su desavanja koja napokon donose srecu u vas ljubavni zivot.Poslije mnogo nesuglasica, vrijeme je da samo velika sreca vlada u vasem zivotu sa voljenom osobom.

LAV

Jedna osoba ce vam priznati svoju ljubav ali vi necete biti sretni. Vase srce jos uvijek kuca za vasu bivsu srecu, sto vam naravno remeti poznanstva sa osobama koje bi mogle biti prave ljubavi za vas. Sve dok se mne rijesite proslosti srece necete imati.

 

DJEVICA

Velika desavnja su pred vama je vama slijedi susret sa jednom osobom koja ce vas zivot da promjeni iz korijena. Ocekuju vas velike promjene kojima ste se i nadali jer pred vama je ljubavna sreca kao nikad do sada. Vrijeme je za predivne promjene.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2