Ovim znacima se zivoti menjaju iz korena, i u sledecih nekoliko dana, dobice sve sto su zasluzili!

Ovim znacima se zivoti menjaju iz korena, i u sledecih nekoliko dana, dobice sve sto su zasluzili!

10. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se malo ubrzate, kako biste uspeli da resite svoje probleme. Tako sporim koracima ih nikako necete moci resiti u kratkome roku. Neka od njih zahtevaju  detaljnije analize, pa cinite sta mozete.

 

BIK

Vasi se nadaju da cete, u situaciji u kojoj ste, morati da popustite.Ovo sto je sada samo menjavase nacine razmisljanja, ali svima se cini samo trenutno. Vreme je da se okrenete ozbiljnim i trajnim resenjima.

 

BLIZANCI

Ako ste ikada imali pravi razlog da usporite, imate ga sada. Morate se jako uozbiljiti i prestati sa nervozom i jadikovanjem. Sada je vreme da pocnete  da mislite o sebi i onome sto je pred vama.Vreme je za velike promene.

 

RAK

Lako se predajete svemu sto vas zadesi i snadje, bez neke velike pompe. Ponasate se kao da se niste ni nadali boljem, a to vam ne valja.Ipak ce vam karma ovih dana  da donese nagradu za sva vasa trpljenja. Sreca u liku jedne osobe koju volite, doci ce po zasluzi.

LAV

Nista se ne desava posebno, mada biste vi voleli  da se nesto  menja.Od vase zelje do vase hrabrosti, nije kratak put a morao bi biti.Vreme je da smognete snage  i hrabrosti da sami uticete na promene koje zelite.

 

DEVICA

Vec ste jako zadovoljni i vreme je ad se srede neka vasa razmisljanja.Sreca je sto ste zainteresovani za sve svoje  neprilike. pa ste se cupali iz njih. Sada znate  gde ste i sta je ono sto vam je dostupno, a sta nije.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2