Vreme je za ljubav ako ste rodjeni u znaku Raka,Lav mora da se zapita sta iskreno zeli…

Vreme je za ljubav ako ste rodjeni u znaku Raka,Lav mora da se zapita sta iskreno zeli…

10. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Niste svesni sta vas ceka, a da ce biti svega, bice. Vama slede zamrsene situacije u kojima cete se radovati, ali i gubiti nadu.  Morate znati sta je ono sto hocete vi licno, i svoja interesovanja i pratiti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Mozda je pred vama korak napred, bas onaj o kojem sanjate, ali nece biti tako lak.Sve je drugacije nego sto sanjamo i bicete uvereni u to   da ste se presli. Morate savladati i neke otvorene situacije, koje vam pruzaju da se snadjete kako znate.

BLIZANCI

Vas mir ce biti narusen tako sto cete se i sami uznemiriti zbog jedne situacije. Naredni dani cevam doneti vrtoglave promene i tesko cete moci da ispratite sve ono sto sledi. Centar narednih dana ce postati jedan rak, bar sto se tice vas.

 

RAK

Bas za rakove, na vasu srecu, nastaju povoljni dani i pravo vreme za ljubav.Kao da ce vas poneti vetar ljubavi, tako cete se osecati.Ljubav prema jednoj osobi, davce vam krila i vase srce ce cvetati od osecanja  koja ce vas obuzeti.

 

LAV

Ne vredi vam da se mnogo premisljate sta cete i kako! Moracete doneti jednu vaznu zivotnu odluku, koja vas mora vratiti sa stranputice i voditi pravo.Tacno morate znati sta hocete i sta je ono sto zelite.

 

DEVICA

Ponasate se kao da ste lav, a samo vi znate kako vam je u dusi. Sta se desava, sta vas boli, i sta vas vredja u zivotu?! Niste od onih koji se zale, ali cete uskoro preci granicu.Neko ce da zloupotrebi vasu dobrotu, i to ce biti tacka  koju cete postaviti.

Nastavak na sledeceoj strani…

Stranice: 1 2